All kärlek till DIG!

Hej finingar! Hoppas ni har haft en underbar dag??
Jag har haft sån enorm fredagsfeeling trots att det inte ens är Fredag. Hoppas det inte betyder att jag har använt min veckas ranson av denna fantastiska känsla nu, haha, utan att jag kan få behålla den både imorgon och kanske till och med på lördag med!

Jag blev tyvärr ofrivilligt ledig idag, men jetlagad som jag är, vaknade jag ändå i tid. Så vid 8 satt jag framför ratten och åkte för att plocka upp en vän för en liten roadtrip över ön. Såå mysigt! Det är verkligen en magisk ö jag bor på =)

Sen har jag egentligen inte gjort något speciellt; kört ett galet svettigt pass, hämtat paket, storhandlat, lagat jag vet inte hur många matlådor åt Richard (jag var inte till någon nytta i renoveringen, så jag hjälper till på det sättet jag kan) och sen hamnat framför datorn för lite jobb och en massa plugg. En helt vanlig vardag…

Men så börjar det plötsligt plinga i inkorgen med det ena roliga mailet efter det andra. Superinspirerande samarbeten, en jättekul intervju på gång imorgon och så droppade blogg.se en lista med 50 svenska bloggar du måste ha koll på - och gissa vems blogg som var listad som nummer 2?? Okej, det har säkert ingen inbördes ordning, men:

MIN

Hur galet?? Hur kul?? Hur fantastiskt??

Jag vill bara dansa världens glädjedans, kanske sjunga en liten sång och framför puss och krama på alla er som är här inne och läser, er som tipsar era vänner om min blogg och alla er som delar mina inlägg.
Helt enkelt vill jag skicka all kärlek till just DIG! <33

Puss!

Gillar

Kommentarer

Matilda Berlin
Matilda Berlin,
Men alltså TUSEN TACK! Är verkligen sååå glad =) Kram
matildaberlin.se
Matilda Berlin
Matilda Berlin,
Nej det är lite synd. Men dom skrev ju att du skulle göra fler listor, så det kommer säkert <33
matildaberlin.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229