Åldersnoja och festplanering

I samarbete med Ica In a Box

Fun fact: Under SÅ många år fullkomligt hatade jag att fylla år. Eller inte att fylla år i sig, utan att bli firad. Vi snackar till den gräns att jag vägrade berätta när jag fyllde och om jag hamnade i en situation jag inte kunde undvika det, till exempel i skolan, så ljög om vilket datum det var. Allt för att slippa vara i fokus. Det var knappt så att jag lät min familj fira mig.

Jag tror att det har att göra med att jag var så pass blyg som jag var då. Jag ville verkligen, verkligen inte vara i fokus. Och well, fyller man år, ja då hamnar man i fokus. Inte minst om man blir tillsagd att ställa sig upp på en stol så att resten av klassen kan sjunga för en...

Klipp till att jag växte upp. Klipp till att jag blev säkrare i mig själv. Klipp till idag - idag älskar jag att fira! Eller okej, jag har fortfarande lite småångest varje gång jag ska bjuda in. Ni vet den där historian man skämtar om: Mardrömmen om hur man bjuder in till fest och det bara dyker upp en eller två personer? Det hände mig...
Jag tror det var min 19e födelsedag. Som vi gör varje år i våran familj/vänskapskrets så hade jag bjudit in till födelsedagsfika. Av de 30 inbjudna kom 2: en gammal familjevän till Mamma och mitt exs Mamma. Lägg till att jag för typ första gången ever hade lagt ned så många timmar på att baka och var så himla stolt över mig själv... Mardröm.

Så även om det sitter kvar så älskar jag numera att fira. Och i år fyller jag faktiskt 25 (HUR SJUKT?? Åldersnoja? Jomen lite) och jag vill/ska fira! Hade det inte varit för den här j*kla coronan så hade jag slagit på stort. Vi snackar lokal, vi snackar alla jag känner, vi snackar mitt livs fest. Men nej. Så nu är jag inte exakt säker på hur jag ska fira. Jag hoppas fortfarande på att det ska lugna sig lite till, men samtidigt är jag en realist så vi får se hur det blir.

Men en fest ska det absolut bli! Man fyller ju bara 25 en gång i livet, haha! Dock är jag verkligen inte bäst på att styra. Tvärtom så är jag ju rätt så väldigt lat, så jag vill göra det så smidigt som möjligt. Lokal ska jag fortfarande leta efter, mat tänker jag pizza på leverans och köpa is till all dricka ska jag göra från Ice In a box <-- så smidigt! Istället för att man ska frysa och transportera egen is, levererar dom direkt till stället med is som håller i 24 timmar. Så bra!

Nu när jag tänker på det såhär så är det ju nästan så att jag längtar. Men bara nästa. Åldersnojan finns ändå där och spökar lite, hehe. Men what the hell - 25 kommer bli fantastiskt!

Gillar

Kommentarer

MARREEKHOLM
MARREEKHOLM,
finis 😊❤️
nouw.com/marreekholm
sarasara
sarasara,
Jag förstår att man blir besvilen när bara ett par stycken dyker upp och man har bjudit in många, men jag tycker ofta att det är så när folk bjuder in till tillställningar. När jag har gått på vissa tillställningar har vi kanske varit fem av tjugo inbjudna som har kommit och det tycker jag oftast blir trevligare än när många är med. Man får uppskatta dem som faktiskt tar sig tid att komma!
nouw.com/sarasara
trettiofyran
trettiofyran,
Så sant 😊
nouw.com/trettiofyran
marietheresel
marietheresel,
Men vad var det för ena skitmänniskor som inte kommer när man bjudit? Vad fruktansvärt! Jag bjöd typ hela klassen på kalas när jag var liten men ingen kom, jag var mobbad och usch jag tycker så synd om den lilla flickan 😔❤️
nouw.com/marietheresel

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin