Äger mitt liv - min dag i bilder

Hey guys! I'm back! Dagens stora konstaterande är det att jag måste ta och chilla ned lite. Ena dagen har jag totalpanik över livet, tror att allt håller på att gå under och att jag aldrig kommer bli lycklig igen (drama queeeeeen), för att nästa dag kicka ass och veta att allt kommer bli bättre än bra. Ta bara igår vs idag. Igår sög allt, och idag är jag tillbaka och äger mitt liv.

Efter att ha vaknat 06 trots ledig Fredag (måste säga att jag älskar den här delen utav jetlag) klädde jag på mig och gick ut på en riktig långpromenad. Skönt nog den första på hela veckan som det inte har regnat. När jag sen kom hem mös jag upp med frulle och nyhetsmorgon i sängen (the percs of att vakna tidigt).
Note to self tho': köp hem pålägg!

Eftersom att jag tekniskt sett skolkade från skolan i två veckor har jag lite (läs mycket) att ta igen, så trots min lediga dag åkte jag in och satte mig på KTH biblan och köttade ett par timmar. Och vet ni vad? Jag kan utan tvekan släppa den ångestpunkten nu. Även om jag inte är helt i fas än så har jag kämpat på så bra att jag känner att läget är under kontroll. Så skönt!

Jag har btw tjuvstartat. Det gick liksom inte att hålla sig längre. Jag snackar om julmusiken. Förstår ni hur mysigt det är att sitta och plugga med det i lurarna?? Helt underbart!

Därefter åkte jag iväg och lunchade. Utan tvekan det perfekta avbrottet innan jag än en gång satte mig med plugget. Den här gången på Espresso House tho'.

När det till slut kröp i kroppen på mig gav jag upp och åkte iväg till gymmet för att bränna av ett riktigt ordentligt Combat-pass. Jag fick btw träningsvärk efter GRITen i Onsdags. Och inte bara träningsvärk, utan träningsvärken från hell. Ni vet den när det är så sjukt långt ned till toan och varje steg man tar i en trappa får en att vilja svära högt. But you know that I love it, haha!

Nu blir det dusch och iväg för att äta middag med lite kompisar. Säger bara: Hur bra Fredag?? Så livet, I’m back, haha!
Hoppas ni får en toppenkväll hjärtan <3

Gillar

Kommentarer

artist
artist,
Fint att du mår bättre!
nouw.com/artist
amandagroth
amandagroth,
Du är stark 💪❤
nouw.com/amandagroth
Emmamehrali
Emmamehrali,
Din fredag låter och ser helt grym ut! Hoppas du har en riktig trevlig kväll med dina vänner KRAMIS <3
nouw.com/emmamehrali
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Godmorgon vännen <3 LÅte rhelt klart som en perfekt fredag, herregud så underbart att äta lite med vänner. Massa kramar 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
tildablanksvard
tildablanksvard,
Åh vilken härlig dag fina du! kram<3
nouw.com/tildablanksvard
feliciaidachristina
feliciaidachristina,
Men alltså träningsvärk må ju vara den enda smärta man ändå mår bra av! 🙌🏼
nouw.com/feliciaidachristina
coconuttie
coconuttie,
Dette så ut som en finfin dag! 😍
nouw.com/coconuttie

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin