Äckligt nervös inför idag!

Good morning guuuys!
Alltså ihhhh säger jag bara! Jag vaknar helt ärligt så sjukt, fruktansvärt, äckligt nervös idag. Eftersom att jag inte vill jinxa någonting så vill jag heller inte säga någonting. Men vi kan väl helt enkelt lämna det vid att det är en helt otroligt spännande dag idag. Håll tummarna så lovar jag att berätta allt sen!

Något jag däremot kan berätta är vad jag köpte igår. *Trumvirvel* Jo, jag köpte klipp hos Becore. Jag har ju sagt att jag behöver en nytändning när det kommer till träning. Som den periodare jag är har jag blivit klar med löpningen och istället för att bara sätta upp för en väldigt ensidig träning (vilket det annars väldigt lätt hade kunnat bli) så bestämde jag mig för att unna mig själv. För det var verkligen inte billigt: Men jag kände att:
1. Jag har faktiskt aldrig betalat för min egna träning.
2. Jag fyller ju faktiskt år. Så till Matilda, från Matilda. Grattis!
3. Jag behöver den där nytändningen och jag tyckte verkligen Megaformer var så kul när jag testade det sist.

För er som undrar vad megaformer är så är ett slags styrketräningspass inspirerat utav pilates. Under 50 minuter tränar man igenom hela kroppen på Megaformern (en slags, brits är fel att kalla det, men ni fattar). På båda sidorna finns två fasta plattor, medan mitten är rörlig. Motståndet justerar man enkelt med fjäderspakar, och under passets gång instrueras man till att också använda de handtag och gummiband som är fästa i dom.
Fokus ligger på att utföra alla övningar i långsamma och kontrollerade rörelser (helt klart en utmaning för mig, att jobba långsamt alltså) under tidsintervall under kontroll av instruktören.

Under passet jobbar man igenom kroppens alla grundrörelser så som benböj, utfall, höftfällningar, plankan, rotationer och olika drag- och pressövningar. Dessutom utmanas bålstyrkan ordentligt eftersom att man ska hålla balansen och tekniken genom hela passet. Det är en grym kombination utav styrka, uthållighet, balans och smidighet. Och tro mig, man känner verkligen att varenda liten muskel får jobba.

Så ja, helt klart något värt att unna mig själv. Eller vad säger ni?

Gillar

Kommentarer

Soffiaz_85
Soffiaz_85,
Soffiaz_85
Soffiaz_85,
carolinalarsson
carolinalarsson,
Absolu! Ser intrssant ut. Har kört en del pilates och Tracy Anderson och det är så jobbigt och man får träningsvärk på ställen man inte visste man hade muskler. Skulle vilja testa det där. Vet inte om det finns i Borås. Ha en fin dag.
nouw.com/carolinalarsson
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Åh men så spännande, ser fram emot att få veta vad det är för något! Önskar dig stort lycka till! det kommer bli super vad det än är för något! Massa kramar 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
Frulindhamn
Frulindhamn,
Spännande!!!
nouw.com/frulindhamn
jenniferliindqvist
jenniferliindqvist,
Låter jättespännande och det kommer gå så bra!! Jag tror på dig starkt❤️
nouw.com/jenniferliindqvist
by_anniess
by_anniess,
Spännande! lycka till<3
nouw.com/by_anniess
linndossing
linndossing,
Absolut värt att unna sig själv!
nouw.com/linndossing
PLATINS
PLATINS,
Håller tummarna!!!😁
nouw.com/platins
happyM
happyM,
Åhhhh vad spännande ❤️ Kram
nouw.com/happym

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin