A win-win deal

Dagens stora tips: Gör en deal med en väl som går ut på att om du lyckas med dealen blir du bjuden på middag, misslyckas du då bjuder du. Oavsett om man lyckas eller inte så får man god mat och en riktigt trevlig middag. (Lyckas man slipper man ju dock betala, hehe).

Det var precis vad jag och Philip hade gjort. I September gav han mig en riktig utmaning att klara av innan årsskiftet. Något som pushade mig som person, som var rimlig att jag skulle klara men som ändå var en utmaning. Exakt vad är mellan oss, men den var bra.

Jag klarade den! Så igår fick jag casha in min vinst. Eftersom att jag äter ute så pass sällan fick Philip helt bestämma var vi skulle gå. Bra val! Han bokade bord åt oss på Hattori Sushi Devil på Drottninggatan. Stort j*kla tips på det!

Vi beställde in en order av 14-bitars omakase (kockens val) och en order av deras New Style. Nämen bara lyssna: Tempura friterad med gurka, räkor, rom, färsk mango, mangomajonäs, mynta, chili och friterade glasnudlar. HUR GOTT?
Dessutom hade dom två sorters hemgjord soja. En mörk med rökig smak och en ljus med inslag av citrus. Säger det igen - så sjuukt gott!

Så två tips jag skickar med er:
1. Hattori Sushi Devil!
2. Utmana en kompis med en liknande deal. Kom på något som utmanar denne, som får denne att växa på ett eller annat sätt och ha sen en supermysig middag (/fika/eller liknande). Win-win för er båda!

Gillar

Kommentarer

Johannagrahn
Johannagrahn,
Oh dear lord, jag MÅSTE dit!! Ser sinnessjukt gott ut
nouw.com/johannagrahn
emmeliesehlin
emmeliesehlin ,
Men mums så gott! Vilken grym deal ni hade, en riktig win-win som du skrev<3
nouw.com/emmeliesehlin
louisefreij
louisefreij,
Men jisses sååå fina tallrikar, vart är dem ifrån?!! <3
nouw.com/louisefreij
Ajli,
Det ser väldigt gott ut, nu blev jag riktigt sugen på sushi!
ajlimuller.se
malinkirstine
malinkirstine,
Men jaaaa vad gott <3 Vill också äta sushi med dig och snacka skit!
nouw.com/malinkirstine
sarahlinnsliv
sarahlinnsliv,
Så galet bra ställe för den som älskar sushi! <3
nouw.com/sarahlinnsliv

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin