A . T . M

- Jag konstaterade igårkväll att jobbet är min prio nummer tre i livet.
1. Familj
2. Träning
3. Jobb
… därefter följt av me-time (inkl sömn), vänner osv osv.
Det blev väldigt uppenbart efter att jag tillbringade mer än halva min AW styrandes budgivning och i telefon (stackars Dennis) och sen lämnade middagen jag blev medbjuden på innan vi ens beställt för att skriva kontrakt. Men yes, 21:30 var jag tillbaka på kontoret och mötte både glada köpare och säljare. Fredagskontrakt at its finest!

- I helgen fick jag ett ryck och la upp en del kläder på Tradera. När gjorde man ens det sist? Jag har ju använt Shpock men dom har stängt ned i Sverige och jag övervägde att köra Sellpy men något i min mage känns inte rätt. Så jag vände mig tillbaka till gamla goda Tradera och vips har jag sålt kläder för 2000 spänn. Woop woop! Så nu blir det nog en ny rensning idag.

- Jag har aldrig varit någon som köper frusen färdigmat. Förens nu. Jag skäms över att säga det, men ja, jag gör det. Och jag har hittat en ny favorit. Picard har en risotto med broccoli, ärtor och Alaska pollock. Sååå god! Stort tips!

- 23 (?) säsonger in men jag är ändå orimligt taggad på att Lyxfällan börjar i nästa vecka igen. Jag vet egentligen inte varför, för jag tycker faktiskt att det har blivit så mycket sämre än för ett par år sedan. Men jag kommer sitta bänkad framför skärmen med popcornen i högsta hugg.


Gillar