Topp 3 mål i Juni

Stopp! Hold up! Vänta, vänta, vänta nu! Var tog Maj vägen? Nejmen på riktigt? Min absolut favorit månad sprang ifrån mig utan att jag ens hann blinka. Idag är det alltså den första Juni - och jag är inte redo. Däremot är jag redo för månaden i sig, för jag har så mycket kul framför mig. Framför allt så ska jag utomlands för första gången sen pre corona. Hur sjukt?? Ni som följt mig ett tag nu och vet hur stor del resor alltid har varit i mitt liv, vet hur mycket det här betyder för mig.

Ny månad betyder också (såklart) nya topp 3 mål. Innan vi går in på dom kör vi en liten recap på förra månadens:

1. Jag ska carpa månaden! Stort fett fail på den. Var tog den här månaden ens vägen??

2. Jag ska gå på (minst) en dejt! Med tanke på att jag var tvungen att tänka efter kanske det inte var den mest minnesvärda, haha. Men check ändå.

3. Jag ska stretcha! Jag har inte direkt kört något program eller gått på några yoga-klasser, men jag har ändå försökt lite granna och måste ge mig själv godkänt.

TOPP 3 MÅL I JUNI

1. Jag ska omsätta 2 miljoner! Okej, såklart inte omsätta två miljoner under månaden utan helt enkelt nå dit. Ett drömmål för ett par månader sedan och nu så otroligt nära. Rättare sagt en eller två affärer ifrån. Men marknaden är seg, så det är bara att kriga!

2. Jag ska laga mat! (… och också sänka mina matkostnader). Ni läser rätt! För första gången i år ska jag se till att fixa matlådor och laga middag igen. Inte bara värma på frysrätter.

3. Jag ska fira min fantastiska syster som tar studenten!! Gotland here we come!

Vilka är era topp 3 mål??

Gillar

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin