8 utmaningar jag gav mig själv idag

Innehåller affiliate-länkar

Har vi kommit till den punkten att Matilda Berlin kanske har gått och blivit en sån som tränar på morgonen?? En sån som sätter larm äckligt tidigt för att ta sig iväg till gymmet när det fortfarande är mörkt ute? Och värst utav allt - en sån som kind of gillar det? Eftersom att jag inte vet när jag slutar på kvällarna har jag insett att morgonträning är det mest optimala under dessa två veckor, så 06:24 klev jag in genom dörrarna till SATS imorse. Hör ni hur tidigt det är?? Men den med den energin jag hade när jag var klar kom jag fram till att jag ville utmana mig själv idag. Utmana mig att kliva ur min comfortzone. Så jag bestämde mig för att innan dagen är slut ska jag ha gjort 10 saker jag i vanliga fall inte hade gjort.

Klänning HÄR // Skor HÄR

1. Jag sa Ha en trevlig dag! till den okända kvinnan brevid mig i omklädningsrummet när jag gick därifrån. Hennes min var verkligen obeskrivlig. Från total chock till världens leende, innan hon önskade detsamma tillbaka.

2. Jag drog iväg ett meddelande till en vän för att se om vi kan skulle ta en liten aw imorgon, förutsatt att jag slutar i någorlunda tid. Något jag annars inte skulle göra eftersom att 1. jag är sämst på att höra av mig till andra (rädsla för att få ett nej?), och 2. sängen, godispåse och netflix känns oerhört lockande (och är nog något utav min Fredags-standard, haha).

3. Under intags-mötet vi var ute på tog jag till orda, drog ett skämt och försökte vinna över den potentiella säljaren (vi får se sen om det lyckades). I vanliga fall hade jag bara varit knäpp tyst, lett och nickat. Men inte idag!

4. Istället för mitt sedvanliga, trevliga svar om att jag självklart förstår, skickade jag faktiskt ett mindre happy mail till ett företag jag tidigare avtalat ihop ett samarbete med men som nu väljer att hoppa av (trots att jag redan gjort allt arbete från min sida).

5. Under tiden som jag gjorde mig i ordning lyssnade jag på en podd om den svenska bostadsmarknaden istället för Två systrar en podd, Two of a kind eller någon annan snicke-snack podd. Kanske inte så mycket att kliva ur min comfortzone, men något som jobbade mot min personliga utveckling.

6. Jag startade ett samtal med en person kring ett ämne jag egentligen inte alls brydde mig om men som jag såg att den här personen brann för. Både ett steg för min egna utveckling (att bli bättre på att hålla korta samtal med olika personer) men också något som gjorde dennes dag.

7. Jag har inte gjort det än, utan ska nu. Men dagens sista punkt blir att testa att laga något nytt. Frågan är bara vad. Har ni något förslag?

Gillar

Kommentarer

corneliakarlsson
corneliakarlsson,
Tack tack tack för så mycket motivation!! Herregud vad du växt o utvecklats sedan jag började läsa din blogg<3
nouw.com/corneliakarlsson
Linnealiebig
Linnealiebig,
Du är såååå grym 😍😍😍
nouw.com/linnealiebig
Heléna,
Härligt att du utmanar dig själv! Tror du gjorde kvinnan i omklädningsrummets dag - heja dig!!! Hoppas du kom på något gott att laga! Kram fina du 💖
lehdla.blogg.se
artibus
artibus,
FIna du!😍
nouw.com/artibus
sofiahaag
sofiahaag,
Men åh bra grejer ju! Sånt där ska man verkligen tänka på varje dag!!
nouw.com/sofiahaag
Desireekujala
Desireekujala,
Åh älskar nr 1, den ska jag ta med mig! <3
nouw.com/desireekujala
Hannas krypin,
Men grymma du! Härligt att du utmanade dig själv. Jag är helt övertygad om att du gjorde kvinnans dag på gymmet. Tycker helt klart att man borde våga prata mer med okända. Typ som du gjorde på gymmet. Behöver ju inte vara så märkvärdigt. 😊
hannafialotta.blogg.se
feliciaidachristina
feliciaidachristina,
Du är sån inspirationskälla ska du veta! Bästa Matilda! <3
nouw.com/feliciaidachristina
linndossing
linndossing,
Du är sååå grym vännen! Blir så himla inspirerad av dig!! Kram
nouw.com/linndossing
happyM
happyM,
Åh så himla härligt inlägg, som alltid så inspirerar du sååå mycket ❤️ Stor kram
nouw.com/happym

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin