8 träningspass inbokade idag - let's go!

Godmorgon hjärtan!! Statusen just nu? Så galet taggad!! Vi sitter precis och äter frukost och laddar upp inför dagen. Som ni kanske vet (eller inte) så är jag idag påväg in till Turku, Finland och Les Mills Live. Det är alltså ett enormt träningsevent, framför allt för oss Les Mills-instruktörer, men även alla fantaster (vem som helst kan köpa en biljett, och i år är det helt sjukt nog slutsålt). På deras hemsida står det såhär:

"LES MILLS LIVE is a global group fitness experience like no other! Join thousands to fellow fitness fans, trainers and instructors in an incredible-day fitness festival that'll leave you feeling breathless and inspired.
With workouts led by rock star presenters and instructors from around the world paired with cutting-edge music and a concert-quality sound system, you'll be immersed in the best fitness party on the planet."

Och alltså det är verkligen det sjukaste! Lite som julafton för alla oss träningsfreaks, hihi!

Om en liten stund är vi framme och då går det en buss till arenan där vi kommer vara hela dagen och kötta klasser. Jag insåg nyss att jag har ljugit lite för er. Jag sa att jag var bokad på 11 klasser, men i verkligheten var det "bara" 8. Egentligen tänkte jag klämma in några till, men så kom jag faktiskt ihåg att blocka en lucka för lunch (har hänt ett par år att jag har missat det, hehe). Känner jag dock mig själv så kan det bli så att det blir något pass mer om det finns några lediga platser, hihi!

Mitt schema

CX Worx
Les Mills Barre
GRIT Cardio
Sh'bam
BodyCombat
BodyJam
BodyAttack
BodyBalance

Därefter går bussen tillbaka till båten som sen sätter fart hem mot Stockholm dit vi anländer imorgon bitti. Förstå att jag 1. ser fram emot middags-buffén ikväll, 2. kommer somna sjukt gott inatt, och 3. kommer ha grym träningsvärk imorgon ( <-- får jag inte det så kommer jag fasen vara besviken, haha).

Glöm förresten inte att följa mig på Insta om ni inte redan gör det (@matildaberlin), för jag kommer uppdatera med stories hela dagen =)
Hoppas ni får en fantastisk Lördag finingar, för det tänker jag ha!

Gillar

Kommentarer

amandasääv
amandasääv,
Åhh!! Ha en fantastisk helg! Kram 💛
nouw.com/amandasääv
artibus
artibus,
Finner inga ord förutom GIRILPOWER och POWERPUFFPINGLA! Du är ju helt otrolig hjärtat, finns det någonting du inte klarar av? Hopps verkligen du får en underbar helg och troligtvis lite träningsvärk i morgon ❤️
nouw.com/artibus
Sara,
Men WOW, ha så kul o kör hårt <3
www.aamaziing.se
aliceemericsson
aliceemericsson,
Åh, så himla roligt, och vilket superbra initiativ med ett sådant event! 😃 Kram, ha det toppen! <3
nouw.com/aliceemericsson
sandrakannasto
sandrakannasto,
Men alltså jösses så grym du är!! <3 WOW <3 Ha så kul idag fina vännen! STORT heja dig <3
nouw.com/sandrakannasto
elinelmersson
elinelmersson,
Åh du är ju så bra - ge mig din energi tack!!! HEJA <3
nouw.com/elinelmersson
Linda,
Shit men vad grymt!!!
Svar: Semestern har varit ljuvlig verkligen, men alldeles för kort och har helt tappat lusten för bloggandet :/ Vet inte hur jag skall få nytändning till detta.
www.lindamarie.nu
happyM
happyM,
Wow vilken upplevelse!!!❤️ Stor kram ❤️
nouw.com/happym
linndossing
linndossing,
Shit vad kul! Kämpa på och hoppas du har träningsvärk idag 😉 Hoppas det varit fantastiskt! Kram
nouw.com/linndossing
Yasmine,
Alltså wow det måste verkligen vara värsta häftiga upplevelsen! Skulle gärna hänga med något år 😃 Kram
yasmissy.blogg.se

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin