8 samarbeten, 2 PM, plugg och jobb - let's do this!

Jag tar tillbaka att jag skrev imorse om att jag inte var säker på om jag var taggad inför den här veckan, för under min morgonpromenad gjorde jag en totalomvändning och blev supertaggad. Mitt gamla vanliga jag hade utan tvekan kunnat bli stressad över allt som behövs göras de närmsta 7 dagarna, men mitt nya lugna jag började istället tänka på hur jag ska lösa allt så effektivt som möjligt, vad som behövs checkas och hur taggad jag är på att göra det. Efter en helg fylld med en massa kul är det bara att inse att den här veckan är det 100% fokus på plugget som gäller eftersom att jag från och med nästa Måndag går på praktik (såååå kul!). Anledningen till att vi är ”lediga” från skolan är att vi ska skriva dom här två PMn, så väljer jag att boka in praktik då så måste jag ju skriva under den här veckan. Dessutom har jag 8 samarbeten som skall planeras, fotas, redigeras, skrivas och publiceras.

Så för att inte gripas utav panik utan bara tagga till tog jag hela promenaden till att lägga upp en planering. Det kan vara så att det fantastiska vädret gav mig en riktig energiboozt. Bortsett från att det var svinigt kallt var det otroligt. Solen sken, fåglarna kvittrade och det kändes nästan som vår. Underbart!

Måndag
Föreläsning med Fastighetsmäklarinspektionen, redigera bilder och skriva ihop ett samarbete som kommer ut imorgon (som ni INTE vill missa!), ett par timmar PM, BodyCombat och nu iväg på en middagsdejt. Check, check, check på en grym dag!

Tisdag
Föreläsning, kötta PM och sen ut till Täby Centrum för att hålla mina älskade gruppträningspass.

Onsdag
Sista dagen med föreläsning. Faktiskt min absolut sista föreläsning på KTH. Hur sjukt?? Har några seminarium och redovisningar kvar, men inga föreläsningar. Efter det ska jag möta upp @isabylund för att fota ett par samarbeten (har ni tips på bra photolocations i Stockholm, hojta till!) och avsluta det med en riktig mysfika. Längtar!

Torsdag
Första "lediga" dagen, aka kötta PM-dag. För att få ut så mycket som möjligt och verkligen vara effektiv tänker jag att efter morgonpromenad och mysfrulle är det en heldag på Espresso House som gäller. Målet är att bli klar med ett utav PMn tills på Söndag. Wish me luck! På kvällen måste jag vara hemma och ta emot en leverans från ICA. So needed för kylen ekar verkligen tom just nu.

Fredag
Copy på Torsdagen. På kvällen står det BodyCombat på schemat. Så skönt att avsluta veckan ala Efter Fredagsfys kommer Fredagsmys-style. Beroende på hur jag ligger till med skrivandet så tycker jag att jag är värd lite mys. Jag tänker mig kanske en massa godis, en bra film och ett par timmar utav att redigera bilder.

Lördag
Tråkigt nog ytterligare en copy paste på föregående dagar. Plugg, plugg, plugg. Tack och lov får jag ett avbrott när en vän kommer för en mysfika på eftermiddagen. Perfekt ju!

Söndag
Förhoppningsvis ska jag vara visningsvärd på en eller ett par visningar. Håll tummarna för det! Annars blir det ett riktigt lunchpass innan jag åter sätter mig för att skriva. Jag har också deadline på två utav samarbetena som skall skickas till samarbetspartnerna då, så dom skall också skrivas ihop och skickas iväg. Kvällen är sen helig. I år var året utav no stress, så från klockan sex är det förbereda inför kommande vecka, äta god mat och ligga på sängen som gäller.

Summan av kardemumman: Köttig vecka, men jag är så redo och taggad på att vara effektiv och checka av. Like BAAAM! Haha!
Hur ser eran vecka ut? Något kul inplanerat?

Gillar

Kommentarer

Mammatillthea
Mammatillthea,
Kul att du kunde vända din känsla genom att ta en promenad 😃
nouw.com/mammatillthea
Johannagrahn
Johannagrahn,
Emmamehrali
Emmamehrali,
Herregud vad du har mycket nu! Men jag är säker på att du kommer fixa detta galant!! ÅH vad roligt med praktiken 😃💕
nouw.com/emmamehrali
Ebbasalomonsson
Ebbasalomonsson,
Älskar din inställning! You go girl!!
nouw.com/ebbasalomonsson
feliciaidachristina
feliciaidachristina,
Stort lycka till med den här veckan! Grym är du <33
nouw.com/feliciaidachristina
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Åh vad jag älskar din inställning till saker, att du kan vända till det positiva är verkligen en styrka. Brukar faktiskt tänka på dig när jag börjar en dålig dag, att ja men klarar Matilda av att vända en dålig dag till en bättre så kan jag. Helt perfekt haha! Massa kramar 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin