8 saker jag älskar med hösten

I samarbete med Ugglarps

Bilder från WeHeartIt

1. Rutinerna, Ingen har missat att jag är rutinmänniska och älskar att komma tillbaka. Och i och med flytt och allt är det till och med så att jag ska skapa nya.

2. Snygga outfits. Denna punkten är given. Stora stickade tröjor, klänningar eller set till bara ben och kängor - ja tack! När det fortfarande funkar att ha bara ben men är sådär härlig kyligt så man kan dra på sig en riktigt gigantisk stickad tröja som klänning!

3. Netflix and chill på riktigt. Eller mer exakt realityshows and chill. Som jag ser fram emot alla kommande säsongstarter!

4. Varm mat. Under sommaren lever jag för glass, sallader, filmjölk med flingor och allt annat svalt och härligt. Men nu börjar jag bli klar med det. Jag längtar efter värmande grytor, härliga soppor, kryddstarka wokar och en massa annat gott. Jag är inte 100% där än men igår började jag i alla fall söka lite inspo och hittade ett recept med vegetarisk schnitzel som lät så gott. För att inte tala om det med asiatiska köttbullar. Mums!

Bilder från WeHeartIt

5. Den krispiga luften. Ni vet den som verkligen känns hela vägen ned i lungorna.

6. Fika, långa luncher och kaffe. Inte för att jag inte dricker det under resten av året med, men under hösten är det verkligen något speciellt. Som jag ser fram emot att gå på stan, och ta långa fikapauser. Läängtar efter chailatte och cappuccinos!

7. Att det är "okej" att ligga inne. På sommaren vill man ju inget annat än att carpa varenda solstråle vilket kan ge total stress. Men när vädret suger är det plötsligt väldigt okej att tillbringa en dag under filten.

8. Längtan efter julen! När jag var liten förstod jag inte riktigt grejen med jul. Absolut, jag älskade maten, julklapparna och hela den biten. Men först nu under de senaste åren har jag verkligen blivit kär i allt som har med December att göra. Jag funderar på om det har att göra med att jag blivit äldre och att julen handlar om att samla hela familjen - och just det, att samla alla jag älskar betyder så mycket. Kan ni förstå vad jag menar?

Gillar

Kommentarer

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin