8 saker jag älskar just nu

Innehåller affiliate-länkar

Folk som ger en energi! Ni vet precis vilka dom är. Dom där som man, även om man är trött, stressad eller otaggad, träffar på en fika och plötsligt studsar därifrån med mer energi i kroppen än man trodde var möjligt.

Vårskor. Jag trodde då aldrig det, men jag har gått och köpt ett par loafers som jag ÄLSKAR! Jag har varit så klar med allt vad ballerina och lågskor heter. Det har liksom inte ens funnits på min karta att ens kika på ett par. Men så sprang jag på dom och det var lite kärlek vid första ögonkastet.

Fun Light. Jag har nästintill helt bytt ut mitt energi-drickande och på riktigt inte druckit en enda läsk på jag vet inte hur länge nu. Nope, because Fun Light entered my life. Jag skojar inte när jag säger att jag har 3 olika smaker ståendes i mitt skafferi och att jag nästintill konstant springer runt med ett glas i handen. Har ni inte smakat nya mojito så har ni utan tvekan missat något, för mm-mm-mmm!

Shpock! Jag vet att jag har tjatat lite granna om det på sistone, men det tåls att upprepas. Så himla smidigt att kunna lägga upp annonser som genererar i både tömda lådor och förråd, och cash in på kontot att kunna göra något roligare för. Tipsar än en gång om att jag säljer en massa fint HÄR och att du varken behöver ett konto (du kan bara maila mig på matildaberlin@hotmail.com) eller bo i Stockholm (för jag kan självklart skicka).

Mina nya örhängen från Safira. Jag har dock inte hunnit fota dom riktigt än så ni får vänta lite till innan ni får se vilka jag pratar om (sorry!). Fast egentligen spelar det ingen roll, för jag älskar deras smycken överlag. Så kika in deras hemsida och/eller instagram om ni behöver lite ny inspiration på det planet.

Att morgonträna. Okej, det är inte alltid jag älskar det just där och då. Framför allt inte när larmet ringer innan 06. Men känslan av att starta dagen sådär härlig i kroppen, nyduschad och fräsch, och sen framför allt veta att jag har hela kvällarna lediga att kunna fylla med annat. Älska!

Glow, glow, glow! Och för det har jag nu en ny favorit. Eller rättare sagt är det en gammal en som jag hittade liggandes i min sminklåda - BareMineralsComplexion Rescue Tinted Hydrating Gel Cream (försök säga det snabbt 7 gånger i rad, haha). Nej men hörni, den är verkligen magisk! Den både correctar ens toner på ett fantastiskt sätt samtidigt som den ger en en helt otroligt glowig bas. Vill man ha lite mer täckande så är ett tips att blanda ut den med lite granna utav ens vanliga, täckande foundation. Tips!

Stockholm! Ja, jag fortsätter att tjata om det med. Men jag är på riktigt fullkomligt förälskad i den här staden. Och det krossar verkligen mitt hjärta att jag inte har levt här under de två första åren efter att jag flyttade från Gotland. Men så inser jag att jag har hela våren och sommaren att verkligen börja leva här. För att inte tala om resten av åren jag väljer att bo kvar här.

Gillar

Kommentarer

beattriicee
beattriicee,
Så härliga saker du älskar just nu! <3
nouw.com/beattriicee
Linnealiebig
Linnealiebig,
Så magiskt inlägg 😍
nouw.com/linnealiebig
Hilma
Hilma,
Åh håller verkligen med om speciellt första punkten! Såna människor är verkligen BÄST ❤️ Du ska veta att du är en av dom vännen ❤️ Ha nu en gryyyyym fredag, KRAM! 💕
nouw.com/hilma
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Godmorgon vännen min! Åh så himla underbart att få ta del av saker du älskar just nu, positiviteten sprudlar! Håller helt med ang träningen! Bästa känslan att få det gjort på morgonen så man känner att man är klar för dagen. Ska själv dra mig ut på en redig promenad om en liten stund! Massa kramar 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
happyM
happyM,
Hihi alltså jag lever för ballerina!!! Kram ❤️
nouw.com/happym
Ajli,
Jag älskar loafers! Äger inga, men äääälskar!
ajlimuller.se

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin