7 saker ni inte visste om mig

Tro mig när jag säger att det här inlägget tog lång tid att skriva. Efter att ha bloggat och delat med mig om det mesta i mitt liv under X antal år

1. Jag tvättar en gång var 6e vecka. Hur ni som tvättar varje dag orkar förstår jag då inte. Hade det inte varit för att mina under- och träningskläder tar slut (och jag kört ungkarlstricket, dvs köpa nytt istället för att tvätta, alldeles för många gånger) hade det dröjt ännu längre mellan gångerna. Okej, hade jag haft tvättmaskin i lägenheten hade det kanske varit annorlunda. Men nu med tvättstuga händer det då definitivt inte oftare än så.

2. Jag önskar så att mitt ex inte hette Richard. Ca 50% av alla killar jag vill swipea höger på på Tinder heter av någon anledning Richard. Och som ni förstår är det lite av en dealbreaker, så plötsligt är mitt dejtingfield betydligt smalare.

3. Jag har alltid önskat att jag hade bruna ögon och brunt lockigt hår. Allt jag själv inte har, haha! Samtidigt har jag ju gjort hela mörkhårig-grejen och kommit fram till att jag (i alla fall for now) trivs betydligt bättre som blond.

4. Jag är genuint ledsen över att jag inte har något tjejgäng som vet allt om mig och vice versa. Eller kompisgäng från gymnasiet. Eller från KTH för den delen heller. Ibland undrar jag om det är något fel på mig. Och backar vi X antal år hade jag utan tvekan suttit och mumlat mottot "Jag hatar mig själv, jag hatar mig själv, ingen tycker om mig". Men med ett betydligt bättre självförtroende och vetskap om att jag faktiskt är rätt så bra ändå har jag landat i att jag helt enkelt 1. inte prioriterade dom som jag borde ha gjort (vilket jag idag är väldigt ledsen över, men mitt fokus var på annat håll), och 2. inte träffade rätt personer.

5. Jag vill göra mina boobs. Men samtidigt inte så mycket att jag kommer göra det. Varför? Jo, för det första är det dyrt. För det andra år jag panik av bara tanken på att behöva vara still efter operationen. För det tredje är jag rädd att det ska bli dåligt. Och för det fjärde känner jag mig på något sätt grotesk bara jag använder en maximizer push-up, hur skulle det då bli om jag på riktigt hade större boobs? Samtidigt gillar jag inte hur små mina små citroner är.

6. Jag ogillar när solen skiner in genom fönstrena på min lägga. Det är nästan så att jag skäms ööver att säga det, men det är sanningen. Jag vet egentligen inte varför, men något känns liksom inte rätt. Därför ska det bli så otroligt skönt att lämna den här lägenheten innan sommaren tar vid på riktigt.

7. Jag håller på att starta enskild firma

Vilket äntligen är på tiden. Jag har tänkt göra det så länge men läste att det kanske (på luddigt juridikspråk) kunde strula till det med min a-kassa vilket gjort att jag skjutit upp det i flera år (istället för att kolla upp det). Men efter att ha sprungit på en potentiell säljare som faktiskt jobbade för dom så fick jag veta att det är inte alls något problem. Så nu ligger ärendet under behandling. Woop woop!

Vad säger ni? Lyckades jag? Var det 7 saker ni faktiskt inte visste om mig?

Gillar

Kommentarer

Hildasahlgren
Hildasahlgren,
Åh vilken bra inlägg! Gillar att läsa sånt här ❤️
nouw.com/hildasahlgren
Soffiaz_85
Soffiaz_85,

Bra inlägg 😊

nouw.com/soffiaz_85
BorderlineGirl
BorderlineGirl,

Kul inlägg 😊

nouw.com/borderlinegirl
Julia,

Det stämmer, trots flerårsläsare visste jag inte detta om dig 😊 Men jag tycker att du ska överväga att swipea på folk som heter Richard. Om ni klickar kan du ju kalla honom för typ Josef istället. Jag kallade Erik för Henrik i nästan ett halvår, fast det var inte med flit... och nu är vi gifta och glada ;P

ajlimuller.se

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin