7 saker jag känner mig klar med just nu

Imorse när jag satt på flygbussen påväg från Arlanda såg jag att Paula Rosas hade lagt upp ett inlägg med 7 saker jag är klar med just nu, vilket jag tyckte var sjukt kul att läsa. Så varför inte skriva ett eget??

Att vara packad
När jag var yngre drack jag väldigt sällan. Vi snackar max en gång i månaden. Men då hade jag ett mål inför att jag skulle gå ut: Jag skulle vara packad. Jag ville inte lägga några pengar på att köpa något så då var det bara att hinka i sig innan. Det slutade alltid med att jag stog på dansgolvet, var trött och slö, mådde på gränsen till illa och kollade på klockan var 5e minut för att se hur länge till jag behövde kämpa innan det var rimligt att gå hem. Det var inte kul.
Klipp till att jag idag dricker ett par glas vin, kanske tar en shot eller två, och får en sån där perfekt vinfylla på salongsberusningsnivå, dansar hela natten och blir besviken när dom stänger.
Nej, jag är så färdig med att vara packad! (För att inte tala om packade människor, haha, men det är en annan femma).

Att springa
Jag fullkomligt älskar att vara ute att springa! Men så är jag ju en periodare av högsta rang, så just nu skulle jag inte ens få för mig tanken att dra ut.

Obekväma skor
Jag har sååå många sjukt snygga skor som jag dog för när jag köpte dom. Hur kommer det sig då att jag bara går runt i mina Adidas Superstar och typ inget annat? Jo, för dom är bekväma. Vilket slöseri är det då inte att ha alla andra skor? Nej, from now on är det bara bekväma pjucks som får flytta in!

Trasiga underkläder
Finns det något jag tycker är tråkigat att lägga pengar på så är det underkläder. Så därför uppdateras den där lådan alldeles för sällan. Men nu är jag klar med det. Dags att rensa!

Cola
Eller för tillfället är det till och med sötningsmedel. Under så lång tid har jag nu bara druckit sånt som varit proppat med just sötningsmedel (cola zero, nocco, fun light osv), och det i sjuka mängder. Vi snackar lätt en 2-liters Cola Zero på en kväll, flera dagar i veckan... Men plötsligt är det som att min kropp har sagt Tack, nu räcker det. Så hit me up med vatten tack!

Att inte äta pannkakor
Eller laga mat med lök i. Eller smörgåsgurka. Eftersom att mitt ex inte gillade något utav det så blev det att jag aldrig någonsin lagade det. Men nu bor jag själv och bestämmer helt vad som ska lagas, så pannkakor it is!

Gillar

Kommentarer

Linnealiebig
Linnealiebig,
Sååå underbart inlägg 🤩🤩🤩
nouw.com/linnealiebig
CristinaS
CristinaS,
Vilken rolig lista och ett super bra inlägg! 😘😊
nouw.com/cristinas
malinkirstine
malinkirstine,
Men???? Pannkakorna???? Skickar du hit dom? Tack! Kram
nouw.com/malinkirstine
elllensvensson
elllensvensson,
Så kul att läsa💗
nouw.com/elllensvensson
elllensvensson
elllensvensson,
Så kul att läsa💗
nouw.com/elllensvensson
celinelundqvists
celinelundqvists,
Men alltså FÖRSTA JAAA! Har också varit en sån här som skulle vara packad innan för att inte behöva köpa när man väl är ute (är tbh fortfarande så när det kommer till Sverige, svindyrt ju haha), men det är ju så mycket bättre att bara vara lagom (bästa ordet) hela kvällen!
nouw.com/celinelundqvists
linndossing
linndossing,
Satan vad kul att läsa!!! Håller med om underkläderna, borde verkligen ta en rejäl rensning och köpa in nytt!!! Kram
nouw.com/linndossing
Jenniferofhbg
Jenniferofhbg,
Pannkakor klarar man sig inte utan 😉
nouw.com/jenniferofhbg
mollysvedin
mollysvedin,
Så kul att läsa!!
nouw.com/mollysvedin
oliviakulpakko
oliviakulpakko,
Wow! Kul att läsa! 😄
nouw.com/oliviakulpakko

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin