7 saker du inte visste att jag funderat på

1. Kommer jag någonsin i livet igen ha en sån här lång period där jag går osminkad varje dag? Bortsett från de fyra, ynka, små undantagen har jag nu gått helt osminkad i över en månad. Tror ni någonsin att det kommer hända igen? Jag betvivlar det verkligen! I alla fall inte förens jag kommer till den åldern där man mer eller mindre helt slutar sminka sig, men det är måååånga år bort.

2. Var köper man dom bästa basic-tröjorna? Framför allt tänker jag nu på en vit t-shirt. Den ska vara billig (typ 149kr), men absolut inte se billig ut. Tvärt om vill jag att den ska se lite mer lyxig ut, det vill säga ha riktigt bra kvalle. Någon som vet var jag hittar en sån?

3. Är jag menad att inte ha några kompisar? Jag har utan tvekan blivit bättre på det här med att prioritera vänner, jobbar aktivt på att hålla kontakten och ser till att föreslå saker istället för att hoppas på att någon annan ska skicka en inbjudan. Men ändå har jag svårt att se exakt vilket mitt närmsta kompisgäng är. Jag har nästan ingen jag kär en spontan hänga-med-kväll. Och bli bjuden på bröllop inom det närmsta kan jag ju bara glömma.
Jag vill inte ha det så, utan jag vill ha nära vänner. Men samtidigt är jag så pass, i grunden, introvert att jag behöver ensamtiden till att ladda om. Så jag kanske är menad att inte ha vänner?

4. Vad har mäklare på sig för skor? Det slog mig precis att jag vet faktiskt inte svaret på den, och med tanke på att jag påbörjar min sista praktik på Måndag så hade det varit bra att ha lite koll. Just nu har jag ett par klackar jag använt VARJE dag jag haft något med Fastighetsbyrån att göra, så det är verkligen dags för lite förändring på det planet.

5. Kommer det passa in med en kristallkrona i taket på min lilla lägga? Jag har, som några utav er vet, sjukt nog inte haft en taklampa sen jag flyttade in (vilket var i slutet utav Augusti). Beslutsångesten blev för stor vilket har resulterat i att jag hela vintern har överlevt i skenet från fönsterlampan, värmeljus och min datorskärm. Men igår när vi gick igenom Farmor och Farfars grejer hittade jag en liten kristallkrona, så det kan vara så att jag till slut blivit med lampa.

6. Ska man våga sig på ”popcorn-trenden”? Från början tyckte jag inte alls att det var snyggt och nu när jag börjar gilla det känns det som att alla gjort det och att man bara blir en total copycat. Samtidigt gillar jag verkligen tanken på ett litet popcorn-sideboard. Hmm, jag får suga lite på den karamellen.

7. Hur gör man för att ta sånna där fantastiska vardagsbilder?? Sen corona och social distancing ”blev en grej” upplever jag att det så många influencers som blivit otroligt, otroligt duktiga på att langa världens mest otroliga vardagsbilder. Ni vet dom av kaffet på soffkanten, husfasaden, mattan på golvet, stolen i solljuset och så vidare och så vidare. Hur, HUR, gör man för att fånga det så fint på bild??

Gillar

Kommentarer

Desireekujala
Desireekujala,
Den där klänningen passade dig verkligen såå fint <3
nouw.com/desireekujala
malinlinneaa
malinlinneaa,
Du får gärna berätta mer om popcorn-trenden??? den har jag inte ens hört talas om!
Ha en fantastisk dag finis =) <3
nouw.com/malinlinneaa
Pia,
Att ta bra bilder är inte min grej men det är kul när man väl lyckas. Det är nog bara att öva och öva. Du har många fina bilder.
www.piaw.se
cdotter
cdotter,
Känner igen mig så mycket angående det med vänner, känner precis som du! <3
nouw.com/cdotter
Malin Tarvainen,
Jag känner igen mig sååååå i nummer 3. Och de mäklare vi har som kunder på mitt jobb brukar oftast ha högklackat i alla fall. Kram
www.malinmonroe.se
dks
dks,
Så fin du er <3 Kult å lese! Jeg synes du tar fine hverdagsbilder. Ha en fin dag 😊
nouw.com/dks
Emmamehrali
Emmamehrali,
Jag håller med dig detta med vänner, så sjukt svårt!! Alltså jag har många vänner men kanske inte den här nära vänner. Som du säger jag vill verkligen ha nära vänner och bli bjuden på spontana saker. Men sen behöver jag den tiden också att få ladda batterierna KRAM 💝
nouw.com/emmamehrali
artibus
artibus,
Haha är vi tvillingsjälar eller? Jag har exakt liknande klänning och dom där kopparna har jag i skåpet haha! Vi borde ta en spontan middag på uteservering med vin någong gång i Stockholm när man får, tänkte eftersom du inte gjort det så ofta eller inte alls?? KRAM <3
nouw.com/artibus
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Åh vad jag känner igen mig med det där om vänner! man känner sig ensam men samtidigt så behöver man ha den där ensamma tiden för att ladda om. Jag har också ifrågasatt mig själv om jag egentlgien borde ha vänner för jag har så svårt att hålla kontakten. Att ha vänner över nätet är så mycket enklare än att ha vänner som bor nära och man måste hålla kontakten med. Hoppas du förstår hur jag menar? Haha! Massa kramar till dig 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
Linnea,
Åh känner verkligen igen mig på det där med vännerna... :/
www.nouw.com/linneajosefin

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin