7 lyckopiller

Good morning guys!

Jag såg ett inlägg hos Paula Rosas för ett tag sedan där hon punktade upp 7 stycken lyckopiller i sin vardag. Som ni kanske förstått har jag varit lite smådeppig på sistone, så att läsa det gjorde mig fruktansvärt glad. Och inte kan väl jag då vara sämre än att hänga på?

1. Mina luddiga innetofflor

Minns ni hur jag fick dille och verkligen, verkligen ville köpa ett par i våras? Well, äntligen har jag ett par och de senaste dagarna har jag levt i dom när jag är hemma. Älska! Kan också vara så att jag har beställt hem ett till par, hehe.

2. Familjefilmer
Jag kan ju vara långt ifrån ensam om att älska filmer som Storks, Frozen, Tangels, Shrek osv.

3. Mina vänner!
De senaste veckorna har jag fått en ordentlig påminnelse om hur mycket mina vänner betyder för mig. Jag har helt ärligt inte orkat någonting om kvällarna, likaså inget under helgen, så jag har mer eller mindre gått tillbaka till mitt gamla stanna-hemma-jag. Efter att äntligen tagit mig i kragen och bokat in en kompis-dejt fick jag en riktig chock genom kroppen av hur mycket de påverkar mitt mående. Jag behöver dom i mitt liv! Dom är verkligen mina lyckopiller!

4. Julmusik
Det kan väl inte bara vara jag som blir lycklig rakt in i själen när man hör dom där välbekanta tonerna? Speciellt nu i November-mörkret

5. Mitt badrumsskåp
Jag blir på riktigt varm in i själen när jag ställer mig framför mitt badrumsskåp. Jag som tidigare köpt min ansiktskräm för max, max, max 50 kronor på Rusta innan, har nu ett skåp fyllt med diverse hudvårdsprodukter. Det hörni är vardagslyx.

6. Att göra andra glada
Jag vet faktiskt inte vad som hänt, och jag skriver inte det här för att på något sätt skryta eller sätta mig själv i god dager, men den senaste veckan har jag fått världens feeling på att göra andra glada. Från ingenstans sprang jag i torsdags förbi och köpte med mig kanelbullar till ett par av mina säljare, och i söndags tog jag min morgonpromenad förbi Ella för att droppa en croissant som pepp under tiden som hon tentade. Matilda som aldrig hade köpt det till sig själv (pga osexigt snål...) har fått feeling att sprida glädje och det gör mig så lycklig in i själen.

7. Solsken
Eller bara dagsljus för den delen. Tyvärr har vi inte allt för mycket ljusinsläpp på kontoret så det känns lite som att jag går in i mörkret och sedan går hem för dagen i mörkret igen. Speciellt får jag ångest när jag sen vid 4-5 tiden ser att vänner lagt upp stories på hur solen skinit.
Så dom dagarna, typ som i söndags, när jag fick känna solens strålar mot huden var jag nog så lycklig man kunde vara just där och då.

Gillar

Kommentarer

Hannakarlzzon
Hannakarlzzon,
Härligt inlägg!! Man blir verkligen glad av de! <3
nouw.com/hannakarlzzon
Hannas krypin,

Underbart inlägg! Att lista det som gör en glad är viktigt. För vi behöver påminnas. Är ju så lätt att annars bara fokusera på negativa saker.

hannafialotta.blogg.se
matildakz
matildakz,
Så kul & inspirerande inlägg, behövligt! Ha en bra dag! <3
nouw.com/matildakz
emelieaj
emelieaj,
Men ååh så mysigt inlägg ❤️😍
nouw.com/emelieaj

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin