6 tips på hur du hittar inspiration

Godmorgon finingar!
Jag vet inte om ni har märkt det men på sista tiden har jag haft väldigt lite inspiration i vardagen. Inte på det sättet att jag haft dåligt med energi eller känt mig deppig (bortsett från ett par dagar den här veckan då), utan på det sättet att jag har gått i samma kläder typ varje dag, knappt tagit en enda bild eller haft några revolutionerande idé på vad jag ska skriva om här inne. Förhoppningsvis vänder det nu när jag har skrivit mina tentor (bara 3 dagar kvar), men jag tänker inte förlita mig på det. Så därför har jag samlat ihop mina 6 bästa tips på hur man hittar tillbaka och booztar inspirationen

1. Omge dig med sånna som sprider energi!
Hör av dig till din bästa kompis, tjejgänget eller den gamla klasskompisen som du inte pratat med på evigheter, och ta en fika. Eller en middag. Eller kanske bara en promenad.
Jag tror nog att vi alla vet att det finns få saker som ger en så mycket inspiration och energi som ett samtal där man pratar om allt mellan himmel och jord!

2. Köp hem en bukett tulpaner!
Eller någon annan snittblomma! Eller egentligen bara en ny härlig växt!
Jag kan inte förklara varför, och det är det nog ingen annan som heller kan för den delen, men något som enkelt sprider så mycket glädje genom att bara stå på vardagsrumsbordet.
Litar du inte på mig? Then try it!

3. Lyssna på ett par bra poddar!
Backa tillbaka till punkt 1. Hur mycket energi får man inte utav att omge sig med folk man mår bra utav? Men ibland har man inte möjlighet till det. Och ibland behöver man faktiskt få vara för sig själv. Då är poddar den mest fantastiska uppfinningen ever!
Lite solsken, en promenad, en podd - and I’m all set!

4. Testa något helt nytt!
Världen är full av möjligheter! Så sätt dig framför datorn och se vad som är på gång runt omkring dig och gör något du aldrig någonsin gjort innan. Signa upp på en drejningskurs, dansa line-dans eller varför inte åka med Mormor på syjuntan?
Man vet aldrig var man kommer hitta sin nya passion i livet

5. Städa!
Okej, det låter kanske väldigt löjligt. Men för mig gör det verkligen sån skillnad på att ha det rent och med ordning o reda runt omkring mig istället för kaos. Lite som att om jag gör plats hemma för alla mina saker så får jag också plats i hjärnan för alla mina tankar. Mer undanstädat = mer palts för att ta in inspirations-intryck. Makes sense?

6. Gör dig i ordning!
Det här är en viktig en! Självklart har man vissa dagar man behöver få sitta hemma i pyjamas hela dagen, bara se på serier och inte göra något annat än att ära godis. Men hur inspirerad känner du dig då till att ta tag i livet?
Nej, ta dig upp, klä dig snyggt, borsta tänderna, sminka dig (om du vill såklart) och le mot dig själv i spegeln! Oavsett om du ska iväg någon stans eller faktiskt bara vara hemma!
Klä dig för den du vill vara! Klä dig för att vara den go getter du är!

Gillar

Kommentarer

veronicapettersson
veronicapettersson,
Snygg första bild!
nouw.com/veronicapettersson
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men åh! Tack fina <3
nouw.com/matildaberlin
Julia Svensson,
Åh så bra tips!!
juliasvenssons.se
Matildaberlin
Matildaberlin,
Tack vännen <3
nouw.com/matildaberlin
Sarah,
Vilka bra tips, det är alltid kul med sånt 😊 Kram finaste <3
CheerSarah.devote.se
Matildaberlin
Matildaberlin,
Tack sötaste du <3
nouw.com/matildaberlin
sanns
sanns,
Så grymma tips!! Ska absolut testa dem nästa gång jag hamnar i en dipp! Kram <3
nouw.com/sanns
Matildaberlin
Matildaberlin,
Ullie,
är lika deppig ja är väder o vinter blää sen annat .
men håller med inspiration är änå svårare då man inte mår bra.
hoppas det blir bättre gumms kram
weberskold.blogg.se
Matildaberlin
Matildaberlin,
Detsamma vännen <3
nouw.com/matildaberlin
malinkirstine
malinkirstine,
Detta inlägget behövde jag verkligen. Har börjat lyssna på poddar varje kväll nu, och det där med att fixa sig håller jag med om! Sätt på lite musik, sminka dig, ta på kläder du trivs i... då känner man sig (oftast) flawless <3 Kram
nouw.com/malinkirstine
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men alltså JA! Kram finaste <33
nouw.com/matildaberlin
Ajli,
Så fina tips 😃 Jag måste lyssna på fel poddar, för de flesta gör mig bara arg och missunnsam >.< Men jag håller såååå med om att städning och att fixa sig hjälper mot det allra värsta. Att läsa andras bloggar kan inspirera mig också, jättemycket. Och så får jag inspiration av att läsa böcker. Att testa något helt nytt också, det är jag i alla fall övertygad om, men det var himla länge sedan jag gjorde det.
ajlimuller.se
Matildaberlin
Matildaberlin,
Haha, men va? Vilka lyssnar du då på?? Men agreed on the rest! Utan tvekan!! kram <3
nouw.com/matildaberlin
Pauline,
så himla bra tips!
lillafrokenhurtig.blogg.se
Matildaberlin
Matildaberlin,
Tusen tack vännen <3
nouw.com/matildaberlin
mathiildaeklund
mathiildaeklund,
Så himla bra tips Matilda! Håller helt med dig på punkt fem, jobbar alltid bättre om jag har det städat och fint runt om mig. Plusset där är att jag för det mesta städar undan, iallafall på skrivbordet, innan jag börjar!! Kram <3
nouw.com/mathiildaeklund
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men alltså VERKLIGEN!! Kram finaste du <33
nouw.com/matildaberlin
louisemellqvist
louisemellqvist,
Åh jag älskar tulpaner dem piggar verkligen upp 🌷
nouw.com/louisemellqvist
Matildaberlin
Matildaberlin,
Dom gör ju verkligen det!! <3
nouw.com/matildaberlin

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin