6 tecken på att tentaperioden är över

Hej finingar! Hur har eran Lördag varit hittills? Jag vill säga att min har varit sjukt bra, första dagen post tenta liksom, men helt ärligt har den bara varit okej. Men vet ni vad? Det är också okej. Vissa dagar är sjukt bra, andra dåliga och sen har vi dom som är varken eller. Livet helt enkelt. Eftersom att kvällens planer ställdes in på grund utav coronan så kommer resterande del utav Lördagen tillbringas i tvättstugan och sedan uppkrupen i soffan med en stor popcorn-skål (cravet på den just nu alltså!). Känns helt okej det med ska jag säga, hihi! Har ni några film-tips kan ni jättegärna få langa dom =)

Det är lite kul btw hur mycket det märks att tentap är över. Första dagen utan paniken över att jag har en massa plugg att ta tag i - vilket varit så otroligt skönt. Både för att slippa stressen men också för att man plötsligt kan ta tag i livet igen. Jag ska ge er ett tag exempel på vad jag har hunnit med idag:

- Jag har fixat mina naglar <-- så himla härligt med ett nytt set!
- Tvättstugan is on.
- Toan och köket är städade (vilket verkligen var så behövligt).
- Jag har varit ute och sprungit. I vanliga fall brukar jag unna mig ett riktigt långpass på gymmet (ett sånt utan någon som helst tidspress. Bara en massa lek, stretch och sånt jag får feeling för), men eftersom att SATS är stängt blev det löpning istället. Och ett långpass blev det nu med. Mitt älskade lokalsinne lyckades göra att jag blev helt vilsen och vips resulterade det i att jag landade på 18 kilometer när jag till slut hittade hem.
- Min älskade dator skall äntligen få uppdatera sig. Antalet gånger jag klickat på "skjut upp" på den där lilla uppdateringsrutan går ju inte ens att räkna, haha!
- Jag har stängt ned alla miljoner flikar med google-sökningar, ex-tentor, föreläsningar och allt vad jag nu har haft igång. Den tillfredsställande känslan alltså = obeskrivlig!

Egentligen skulle jag ta tag i att börja packa inför Mexico (håller alla tummar och tår för att det fortfarande blir av), men det tar vi imorgon istället. En kväll på soffan känns betydligt mer motiverande ikväll, haha!
Hoppas ni får en supermysig kväll hjärtan! Puss

Gillar

Kommentarer

Lyckaa,
vet inte vad för filmer du gillar, men för mig är en favorit hobbit. gone girl är också sjukt bra!

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin