6 highlights

Kan ni förstå att det snart är Maj?? Var har ens det här året tagit vägen? Jag vet verkligen inte. Samtidigt har det här varit väldigt livsomvälvande och det har redan hunnit ske så himla mycket, vilket jag verkligen inte vill glömma. Så här kommer 6 highlights, händelser och beslut som skett sedan årsskiftet.

Mitt första event

I början utav året var jag på mitt första event ever. Visserligen var det inte jag som var bjuden, utan det var fantastiska Lisa (som förövrigt också var den som drog med mig på Thaiboxningen - du hittar inlägget HÄR) som fått förfrågan. Tänk då hur fantastisk hon var som bjöd med mig. Så himla kul!
Nu drömmer jag bara om min första egna inbjudan!

BodyCombat-utbildningen

Jag har ju gått och blivit BodyCombat-instruktör! På frågan om jag kan fightas så är svaret nej. Men jag älskar att träna och är rätt så väldigt bra på fake it til you make it. Så nu när jag har hittat en ny favoklass är det utan tvekan där ni hittar mig.
Har ni inte testa BodyCombat innan btw, så är det ett måste! Sån grymt effektiv träning, fantastisk musik och så galet mycket power. Just do it!

Starfish beach

Jag har i år upplevt den totala drömmen. Bucketlist-punkten jag inte ens visste att jag hade. Jag har badat med och hållt i sjöstjärnor! OMG vilken upplevelse!
Och vi snackar inte någon djurparks-attraktion, utan det här var verkligen the real deal. Mitt ute i strandkanten, i en liten fiskarby, på ön Phu Quoc i Vietnam, finns dessa otroliga djur helt naturligt. DRÖMMEN!

Jag blev singel

Jag tog det stora steget och valde att lämna Richard. Efter 5,5 år insåg jag att vårat förhållande inte var rätt och att jag inte hade kvar kärleks-känslorna för honom. Jag älskar honom. Men jag är inte kär i honom.
Så jag valde att separera (hur vuxet låter det inte med ordet separera??) och flyttade för ett par veckor ifrån honom och våran lägenhet. För första gången i mitt vuxna liv står jag på egna ben. För första gången ever bor jag själv.

Staycation

För första gången ever har jag varit på en staycation. Visserligen var det kanske inte världens dröm med tanke på att det var min och Richards sista natt tillsammans (ni kan läsa mer om hur vi valde att avsluta allt här: Kan ett break-up vara fint?), men samtidigt hade vi det så otroligt mysig. Att han dessutom överraskade med både bubbel och choklad på rummet (något jag heller aldrig varit med om innan), gjorde det bara så mycket mer minnesvärt!

Körsbärsblomstret i Kungsträdgården

Ni som läste mitt inlägg i morse vet redan om det, men igår fick jag ÄNTLIGEN (för första gången i mitt liv) se den rosa Kungsträdgården. Och vet ni vad? Det var precis så MAGISKT som jag drömt om. Nu kan jag näst-intill dö lycklig!

4 månader, 6 highlights. Livet har hittills haft sina ups-and-downs, men jag kan inte bärga mig att se vad 2019 fortsätter föra med sig. Let's make this my year!

Gillar

Kommentarer

tessbjork
tessbjork,
Vilka fantastiska grejer du varit med om hittills! Och så har vi hela 8 månader kvar av året, kan ju sluta hur bra som helst! 😊 <3
nouw.com/tessbjork
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men eller hur?? Ser så fram emot att se vad året kommer bjuda på <3
nouw.com/matildaberlin
emmeliesehlin
emmeliesehlin ,
Känns som att du gjort mer under dessa futtiga månader än vad man kan göra på en livstid ibland! Och de där sjöstjärnorna är helt klart på min bucketlist! Kram <3
nouw.com/emmeliesehlin
Matildaberlin
Matildaberlin,
Hahaha! Ibland är det ju så, och då är det så lätt att glömma vad man faktiskt gjort. ÄLSKAR bloggen utav den anledningen! Att kunna kika tillbaka och återuppleva - bästa! <3
nouw.com/matildaberlin
awesomecaroline
awesomecaroline,
Många härliga bilder och mycket bra som hänt 😊
nouw.com/awesomecaroline
Matildaberlin
Matildaberlin,
Tusen tack vännen <3
nouw.com/matildaberlin
fluffandberries
fluffandberries,
Ååå😍😍😍☀️
nouw.com/fluffandberries
Matildaberlin
Matildaberlin,
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Godmorgon vännen! Oj du har verkligen hunnit med så mycket på bara några månader! Verkligen så roligt att du fick gå på ditt första event, måste ha varit sjukt spännande. Alltså dina bilder är ju bara för magiska, wow! Massa kramar 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men alltså WOOOOW! TACK hjärtat! Från botten av mitt hjärta <3
nouw.com/matildaberlin
Julia,
Såååå underbar lista, och så många milstolpar! Instämmer även med SofiaLissmyr att bilderna är jävlart sagolika!
ajlimuller.se
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men åh! tusen tack finaste <3
nouw.com/matildaberlin
Lillymihlte
Lillymihlte,
Så himla underbart och vad glad jag blir över att läsa och få ta del av dina highlights! Körsbärsblommen är jag så glad över att du nu fått skåda - det är något utöver det vanliga! Det glädjer mig även att du kan gå tillbaka och se hur bra allting blivit trots tuffa beslut! <3 Du är så otroligt stark och inspirerande Matilda! <3 Stor vårkram till dig min fina!
nouw.com/lillymihlte
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men hjärtat!! TACK TACK TACK!! <3
nouw.com/matildaberlin
JossusTravelPics
JossusTravelPics,
Det är något speciellt med the real deal, att få uppleva djur i det vilda och inte som attraktion. Har sett vilda delfiner och det var något helt annat än delfinerna på Kolmården. Att hålla i sjöstjärnor låter som något att sätta på min bucket-list, även om jag är lite rädd för dom.
Hoppas ditt 2019 fortsätter vara lika magiskt som det varit hittills.
nouw.com/jossustravelpics
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men allså ja! Det är ju VERKLIGEN det!! stor kram fina <3
nouw.com/matildaberlin
linnearosengren
linnearosengren,
Så härliga highlights. vissa jobbigare än andra såklart då men ändå saker som tar dig framåt mot nya härliga highlights. Att man tar såna beslut gör ju resten av året böttre också! Heja dig och fortsätt göra saker du mår bra av 💕
nouw.com/linnearosengren
Matildaberlin
Matildaberlin,
Tack finaste du!! <3
nouw.com/matildaberlin
Jasmine,
Ett så härligt inlägg! Det är viktigt att kunnna blicka tillbaka och minnas allt det fina som livet ändå bjuder på. Glad för din skull att du har fått uppleva ovanstående. <3

Svar: Tack för att du kommenterade mitt inlägg om Störst av allt, jag rekommenderar boken!

Kram
rosanatt.blogg.se
Matildaberlin
Matildaberlin,
Tusen tack hjärtat <3
nouw.com/matildaberlin

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin