6 försäljningar? Och veckans alla planer

Good morning guys!

Ny måndag, ny vecka, (rätt så) ny månad. Det är nästan lite läskigt hur snabbt tiden går. Håller ni inte med? Jag tror heller inte att den här veckan, eller veckan efter det heller för den delen, kommer gå långsammare. Jag har nämligen en helt del jobb den närmsta tiden - så kul! Inte för att det egentligen är någon större skillnad mot vanligtvis. Men mitt jobb går väldigt mycket i toppar och dalar. Målet är att hitta en stabilitet och få till en jämn, kontinuitet av allt. Där är jag inte än. Så förra månaden hade jag en period med väldigt mycket möten och tyvärr inte så mycket affärer. Nu blir det (förhoppningsvis) mycket affärer. Och även om jag borde, så ser det inte ut att bli ens i närheten av lika mycket möten.
Min lilla berg och dalbana rullar på för fullt!

På onsdag visar jag både den här superhärliga 1,5an på Wittstocksgatan 21 och en 3a på Birger Jarlsgatan 122. Idag ska jag iväg och fota en 1a på Skeppargatan 90 som, om allt går som det ska, skall visas på söndag och på fredag ska jag lägga ut tre andra lägenheter.

Utöver det har jag dessutom bokat in:
- en frisörtid (vilket inte var en dag för tidigt, snarare 3 månader för sent).
- en dejt.
- en behandling på klinik som jag är sjukt nyfiken på. Fick ett erbjudande om att testa, och vem är då jag att tacka nej?
- en mysmiddag med min syster.
- AW.
- träning på både Barry’s och SATS ( <— träningsvärken från den nya GRIT Strenghten är inte att leka med 👌🏼)

Hur ser eran vecka ut? Något kul inplanerat?

Gillar

Kommentarer

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin