6 anledningar till att livet är rätt så fantastiskt

Bortsett från den faktum att jag känner mig fruktansvärt oinspirerad när det kommer till att göra något kreativt samt allmänt grå och blek (kombinationen av fel klädval och behovet av att besöka ett solarium <— sker max 5 gånger på ett år, så no hate), är jag just nu inne i världens flow i livet. Så för tillfället får ni leva med gamla bilder ni kanske sett innan, för let’s face it - vem lyckas ta en massa härliga bilder när solen hinner gå ned innan man ens hunnit hem?, och istället följa mig i text. Funkar det? Bra!

Flow var det ja!
Trots avsaknaden av den där riktiga inspirationskicken känner jag mig, kanske inte energifylld för tyvärr gör sig avsaknaden av solen för påmind för det, men målmedveten. Eller handlingskraftig. Släng på lite flyt på det så har vi mitt liv just nu =)
Bland annat så:

◾️ Har jag för första gången under mina 1,5 år på högskola tagit tag i mina studier. Missförstå mig inte! Jag har hela tiden självklart pluggat och presterat rätt så högt, men till stor del har det berott på mina starka egenskaper av att kunna tentaplugga. Tiden innan (början och mitten av en kurs) har jag hittat på allt möjligt annat kul och till viss del varit rätt så lat. Men nu är det skillnad! Jag och Sofia konstaterade det igår - för första gången ever ligger vi i fas med alla uppgifter och övningar. Och istället för att åka hem efter föreläsningen satt jag idag kvar 3 timmar extra för att skriva hela (!) den uppgiften vi fick igårkväll som skall in på Fredag. Har det någonsin hänt innan? Nope! Så yay me!

◾️ Fick vi idag svar på den ena tentan. Inte den jag är övertygad om att jag failat, utan den andra, och jag nailade ett B. Så nu kan jag nöjt lägga den kursen på hyllan =)

◾️ Jag har vunnit på triss! Hela två gånger i rad dessutom.
Jag tror verkligen inte att ni förstår hur stort det här är för mig, för jag vinner ALDRIG (inte för att jag spelar så ofta heller). Totalt har jag nog skrapat fram vinster max 10 gånger i mitt liv.
Visserligen var vinsterna bara på 60 kr/lott, men som sagt - för mig är det stort!

◾️ Nästa Tisdag skall jag vicka en Shape-klass och äntligen filma det passet jag behöver göra för att få min FAM-licens (den träningsutbildningen jag gick i början av förra året), vilket är så skönt! Jag har bara skjutit och skjutit det framåt... Men nu så! Nu ska jag få checka av den med!

◾️ Jag fick igår (äntligen) min 800ade följare på insta, haha! Det kommer säkert droppa tillbaka till 790-nånting snart igen, men för tillfället ligger jag precis över.
Löjlig punkt, I know. Men det känns ändå som en liten mini målstolpe

◾️ Det känns som att jag har hittat balans i livet just nu! Lagom med måsten, lagom med plugg, lagom med träning, lagom med bra mat i kombination med lagom mycket härlig, mindre bra mat och lagom mycket nya utmaningar. Som ni vet är jag en mästare på att ta på mig liiiiite för mycket grejer (så går det när livet är roligt), så lagom är i det här fallet ett helt fantastiskt ord =)

Och bäst av allt är att det här är bara ett par grejer till varför livet är rätt så väldans fantastiskt just nu. Underbart va?

Gillar

Kommentarer

Carolina,
Härligt att finna tid för tentorna. Det är så himla viktigt har jag insett och har redan börjat plugga i oktober för omtentan nästa lördag 😉
knaset.com
Matildaberlin
Matildaberlin,
Agreed! Det är ju verkligen det! Stort lycka till fining <3
nouw.com/matildaberlin
JuliaVNMelin
JuliaVNMelin,
Blir så glad av att läsa dina listor,kram💗
nouw.com/juliavnmelin
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men åh! tack fina <3
nouw.com/matildaberlin
artibus
artibus,
Så roligt att läsa att du mår bra! Härligt att du funnit blans i livet och med 800 följare, grattis! Du har ett fantastiskt konto! Och nej ingen hinner ta fina bilder när man bor i Sverige denna årstid.... man ska bara typ sova bort alla mörka månader. Puss på dig!♥️
nouw.com/artibus
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men alltså DU! Stort tack för dina fantastiska kommentarer hjärtat <3
nouw.com/matildaberlin
MALIN,
PRECIS vad jag behövde läsa. Livet har gått emot mig dom senaste veckorna, så tack fina du för din inspiration! <3 Kram
malinkirstine.se
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men nej! Hoppas verkligen det vänder hjärtat <3
nouw.com/matildaberlin
Ullie,
mn så kul förrutom d vitamin o olkickar att du e pigg o grattis va duktig du är otroligt bra
weberskold.blogg.se
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men åh! Tusen tack finaste du <3
nouw.com/matildaberlin
eljungdahl
eljungdahl,
Men fina!!!! Så fint inlägg med ❤️
nouw.com/eljungdahl
Matildaberlin
Matildaberlin,
TACK vännen <33
nouw.com/matildaberlin
Lillymihlte
Lillymihlte,
Åh vilket fantastiskt positivt och energifyllt inlägg - tokälskar! <3 Hoppas känslan håller i sig, det är så viktigt att ta vara på livet! Du är grym tjejen! <3
nouw.com/lillymihlte
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men åh! TUSEN TACK finaste du! Och detsamma <33
nouw.com/matildaberlin
happyM
happyM,
Grymma anledningar!! ❤️
nouw.com/happym
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men eller hur? =) Kram <3
nouw.com/matildaberlin
linneassofie
linneassofie,
Åh så härligt inlägg! Så kul med trissen haha 😃<3
nouw.com/linneassofie
Matildaberlin
Matildaberlin,
Tusen tack fining <3
nouw.com/matildaberlin
eemmawallin
eemmawallin,
Älskar dina inlägg!!!!😍😍
nouw.com/eemmawallin
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men åh! Tusen tack fining <3
nouw.com/matildaberlin

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin