6 anledningar till att livet är amazing just nu

Jag sa ju att livet började nu! Jag sa ju att jag äntligen har börjat leva igen! För att trots att jag har sovit bort mer än halva dagen så har den här Tisdagen varit helt otrolig! Why? I’ll tell you!

07:00 imorse klev jag av och fick äntligen FRIVECKA! Woop woop woop! Jag jobbade mitt sista arbetspass mellan 00:30-07:00, avslutade därmed min 12 dagar långa arbetsstreak och är nu ledig fram tills nästa Tisdag. Underbart!!!

Jag behöver inte sätta larm och kliva upp halv tolv inatt, utan jag får sova så länge jag vill i morgonbitti.

Det är vecka 29! Det vill säga Stockholmsveckan, vilket i sin tur betyder x antal dagsfester, x antal chanser att få dansa, x antal chanser att träffa alla mina vänner. Än en gång - underbart!

Det finns bra brännskade-produkter på marknaden! Morgonens lärdom var (som ni kunde se på min insta-story @matildaberlin) att man inte ska springa i trappor med varmt te i handen klockan halv 4 på morgonen. Men tack vare snälla kollegor och burngel syns det inget utan svider bara lite.

Nya bekantskaper och nya vänner! När jag åt middag med Agnes konstaterade jag återigen att jag har för få vänner (obs! Enligt mig själv! Det finns absolut ingen press på att såhär många vänner behöver du ha i livet, utan det är helt upp till var och en - kom ihåg det). Så varenda en som kommer in i mitt liv är total lycka. Precis som ljudet utav meddelande-notiser =)

Det stavas T R Ä N I N G! Och närmre bestämt BodyJam och CX! Jag hade ikväll mina 2 första egna klasser här på ön för i sommar. En BodyJam följt utav en CX. Den sistnämnda har jag inte instruerat på över ett år då den inte finns på SATS, och trots det gick jag in och (om jag får säga det själv) ägde klassen. Men framför allt ägde jag BodyJamen - tillsammans med alla deltagare såklart! Alltså den feelingen! Det går inte att förklara för det finns inga ord. Jag röker inte, jag snusar inte, jag tar inga droger, men plötsligt förstår jag verkligen hur man kan bli beroende utav något. Från botten utav mitt hjärta - TACK till alla er som var där och fick mig att uppleva det här!

Gillar

Kommentarer

MARREEKHOLM
MARREEKHOLM,
hoppas du får en härlig vecka 😊❤️
nouw.com/marreekholm
matildatakkula
matildatakkula,
Så härligt att höra!! Njut ordentligt av din ledighet!!❤️❤️❤️
nouw.com/matildatakkula
Jenniferssynpalivet
Jenniferssynpalivet,
Vad härligt och kul med nya vänner ❤️
nouw.com/jenniferssynpalivet
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Godmorgon finaste du! Aj, aj jag såg det där på insta, tur det gick så bra som det gjorde! Det gör ju så ont att bränna sig! Alltså du lsutar då aldrig förvåna en med dina underbara inlägg vännen. Sån glädje och positivete i varje inlägg! Underbart med nya vänner, vänner gör livet så mycket enklare. Massa kramar 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
artibus
artibus,
Vackra Matilda!!! Herregud vad jag vill uppleva stockholmsveckan tillsammans med dig skruttfia. Vill se alla bilder och ha många snaps! Den där rosa fredagen eller vad de var vill jag se extra mycket ifrån! KRAM <3
nouw.com/artibus
juliamalmgren
juliamalmgren,
Åh så härligt Att läsa vackra du!! Ha en amazig ledighet raring!!! Kraaaam! 🥰
nouw.com/juliamalmgren
linndossing
linndossing,
Blir så otroligt glad av detta inlägget!! Ha nu en fantastisk frivecka för tusan, det förtjänar DU om någon!!! Kram
nouw.com/linndossing
Yasmine,
Underbart! Är såååå glad för din skull! Och träning, finns det något bättre? 😉 KRAM <3
yasmissy.blogg.se
Lillymihlte
Lillymihlte,
Åh jag blir så glad utav dig, lev nu livet fullt ut under din frivecka (njut även lite för mig också tack) ♥ Kram och kärlek till dig gumman!!
nouw.com/lillymihlte
JuliaVNMelin
JuliaVNMelin,
☀️🤗💛🌼😎🥰
nouw.com/juliavnmelin

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin