6 anledningar till att jag längtar efter hösten

Jag såg för ett tag sen att Alice Stenlöf la upp ett väldigt liknande blogginlägg. Så nu tänker ni att well, lite tid kan du väl lägga på att komma på dina egna inläggsidéer...? , men grejen är den att det här inlägget skrev jag veckan innan för att ni skulle få läsa något kul under tiden jag tog mig mellan New York och Stockholm (sen vart det strul med Nouw och den ville inte publiceras då...).

Min första instinkt när jag såg Alice post var att radera min egna, men sen tänkte jag att va tusan. Har jag skrivit den kan ni väl lika gärna få läsa den? Eller vad säger ni?

Så här har ni dom - 6 anledningar till att jag längtar efter hösten (även om jag fortfarande inte är klar med sommaren riktigt ännu)


1. Jag flyttar tillbaka till Stockholm!
Oavsett hur mycket jag älskar min öj, så har jag hittat min kärlek i Stockholm, så jag ser verkligen fram emot att komma tillbaka. Tro det eller ej, men jag saknar ljudet utav tunnelbanan, att gå runt med ett paraply i handväskan (det gör man inte på Gotland), alltid låsa dörren oavsett om man e hemma eller inte (gör man inte heller i Visby, eller på landet för den delen), trött sitta med huvudet mot bussfönstret djupt försjunken i mina egna tankar och det faktum att man kan få hem maten från ICA kostnadsfritt, haha!
Jag älskar Gotland men jag älskar också Stockholm och jag kan knappt vänta innan jag är där!

2. Min mäklarpraktik

Äntligen ska jag, om än väldigt lite, få börja göra det jag längtar efter att få göra. Jag har inte nämnt det än, men jag ska faktiskt ha min första dag på Tisdag. Ihhhh!

3. Stickade tröjor!
Fasen vad jag kommer att få bita mig själv i arslet över den här, för om bara mågra månader kommer ni få läsa om hur jag klagar över att man drunknar i tröjorna och att man aldrig känner sig snygg för oavsett vilken outfit man sätter ihop så slutar det alltid med att man drar på sig samma stickade tröja utanpå...
Men, hur mycket längtar vi inte efter dom där mysiga, stickade tröjorna? Dom som e så varma, mjuka och härliga?


4. Nystarten!
Det kan inte bara vara jag som alltid känner det nästan som nyår? Efter en fantastisk sommar men med alldeles för lite rutiner ska det bli så himla skönt att skapa sina egna vanor och mönster igen. Leva livet så som man tycker bäst om. Sömnen, kosten, träningen, vardagssysslorna och allt det andra.
Det i kombination med att allt annat drar igång är ju bara ren magi!

5. Skolan startar

Tro det eller ej, men jag är faktiskt taggad på att komma igång med skolan igen. Att lära sig nytt, att läsa sånt jag (förhoppningsvis) tycker är intressant och känna att jag utvecklas.

Innan sommaren sa jag att fy tusan va skönt att börja jobba. Att ha fasta arbetstider och veta att mellan dom timmarna jobbar jag, därefter är jag ledig. Nu känner jag istället att åhh vad skönt med vara tillbaka i plugget med mer flytande tider och ett ansvar som ligger på mig gällande när och hur jag vill lägga upp allt. Om jag är omständig och behöver variation för att inte tröttna på vardagen? Oh yes!6. Träffa mina vänner

Och för att fortsätta punkten ovan så längtar jag SÅ efter att komma tillbaka och träffa mina Stockholmsvänner! Efter min fantastiska sommar på Gotland så har det faktiskt gått nästan 3 månader sen jag träffade någon utav dom. Dessutom flyttar ett par andra vänner från olika håll i landet upp till just Stockholm. Yay! Så den här hösten skall fler dater bokas in, mer myskvällar och fler utgångar. Woop woop!

Gillar

Kommentarer

Johannasoderberg
Johannasoderberg,
Älskar att ta ideer och inspireras utav andra <3 Sjukt fint inlägg, längtar också till allt stickat, sååå mysigt!! Kram <3
nouw.com/johannasoderberg
Matildaberlin
Matildaberlin,
TACK fina du <33
nouw.com/matildaberlin
Ida,
Så kul med praktik 😀 Var ska du göra den? Älskar också stickade tröjor! Såå mysigt!!! Kram
onlyonewaytogo.blogg.se
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men jaaa! Jag ska göra den hos Fastighetsbyrån. Antingen i Täby eller på Östermalm =) KRAM <3
nouw.com/matildaberlin
nwistrand
nwistrand,
Brukar också göra såna, så roligt ju med lite pepp och längtan framåt 😊 Kul att läsa ditt inlägg 😊 Roligt med praktik 😃 kram
nouw.com/nwistrand
Matildaberlin
Matildaberlin,
TACK finaste du!! <33
nouw.com/matildaberlin
Alice,
Åh, håller också med om så mycket av det här, känner verkligen också att hösten är som en nystart, hihi! ^^ Kram! <3
lallizzlife.blogg.se
Matildaberlin
Matildaberlin,
JA! Älskar verkligen just det =) Kram <3
nouw.com/matildaberlin
annelie,
väldigt fint inlägg och tjusiga foto på dig vännen kram <3
www.tippellertopp.blogg.se
Matildaberlin
Matildaberlin,
Tusen tack fining <3
nouw.com/matildaberlin
Julia Svensson,
Åh så kul att läsa!
juliasvenssons.se
Matildaberlin
Matildaberlin,
Emmamehrali
Emmamehrali,
sååå fin 😍
nouw.com/emmamehrali
Matildaberlin
Matildaberlin,
Ska du säga vännen <3
nouw.com/matildaberlin
Louise,
kul inlägg! stickade tröjor är ju bästa med hösten/ vintern och te då såklart 😂❤️❤️❤️
louiseelinore.com
Matildaberlin
Matildaberlin,
Instämmer helt hihi! <3
nouw.com/matildaberlin
My,
Så spännande med praktiken 😃
www.mynordqvist.se
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men JAAA! =) Kram
nouw.com/matildaberlin
Mayamolanderz
Mayamolanderz,
Länktat så efter stickade tröjor!!<33
nouw.com/mayamolanderz
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men eller hur? <3
nouw.com/matildaberlin

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin