5 stresser i mitt liv

Fy bubblan vad skönt med sovmorgon!! Som jag behövde set säger jag bara! 9 timmar senare vaknade jag… Inte som en ny människa(vilket är vad jag skulle vilja skriva). Nej, jag var fortsatt tröttare än tröttast. Jag inser nu att jag har en inre stress i min kropp. Jag har liksom ingen kontroll över något i mitt liv just nu. Min lägenhet är ett totalt kaos då jag hade tvättstuga i förra veckan och eftersom att jag började flytta över saker från min byrå till garderob hann jag inte bli klar. Equals att påsarna stått i kaoshögar på golvet. Och igår när jag skulle fixa det så sålde jag istället min byrå vilket innebär att allt som var kvar i den nu ligger kastat i soffan. Så det är prio ett att ta tag i nu mär jag kommer hem.

Stress nummer två är att jag inte känner mig snygg. Redan nu har den där höst-blekhets-känslan kickat in. Don’t like it. Så just nu tillbringar jag löjligt många timmar på att scrolla bland kläder, smink, skönhetsbehandlingar, outfit-inspo osv osv. Värsta är väl egentligen att jag inte beställer något utan bara fortsätter scrolla och scrolla. Just nu lutar det mest i att boka en tid vid min favofrisör och göra en riktig förändring av något slag.

Stress nummer tre är att jag just nu inte har så mycket att sälja. Det ligger helt och hållet på mig, och jag har bara mig själv att skylla. Samtidigt vet jag att om jag bara jobbar på så löser sig allt, men inget att sälja innebär ingen lön och det innebär (dom ni förstår) stor stress.

Stress nummer fyra är det här med kost. Men det har jag nu, i alla fall delvis, löst genom att beställa hem Hellofresch igen. Bra mat, bra näring, bra variation. Bra lösning helt enkelt!

Stress nummer fem låter kanske lite löjlig, men det är mina sociala medier. Det är inte samma stress som var för ett par år sedan när jag hade ren och skär panik om jag inte publicerade ett inlägg eller svarade på kommentarer. Nej nu handlar min inre stress om att jag inte är inspirerad till att varken posta eller ens va inne på dom. Kan ni förstå vad jag menar?

Plötsligt slår det mig, nu när jag skriver det här att jag säger att jag inte har någon kontroll men att jag samtidigt vet vad jag behöver ta tag i. Jag ska helt enkelt städa, ringa min frisör, fortsätta jobba, äta och njuta av Hello fresch och försöka hitta tid för sociala medier helt enkelt. Vad tror ni om det?

Gillar

Kommentarer

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin