5 saker som gör mig glad just nu

Innehåller affiliate-länkar

I samarbete med NA-KD

MIN FAMILJ
Och det faktum att jag ska få kramas med och pussa på allihopa om bara ett par dagar! Jag är fortfarande lite ledsen över att jag inte kommer att åka hem till ön över Påsk, och framför allt att jag inte får äta den traditionsenliga påsklunchen hos Mormor och Morfar... Men jag överlever, för snart är hela familjen här. Vid mig. LYCKA!

DEN NYA LÄGENHETEN
Bortsett från prislappen (ouch vad det sved) så är den fasen magisk! Roligt nog så har jag och hyresvärden förhållandevis lika smak. Så efter att ha stuvat undan ett par grejer, bytt hans tavlor mot mina, fyllt på med mina plantor, ljuslyktor och kuddar börjar det se riktigt bra ut här. Dessutom så ligger den ju så magiskt bra till! Äntligen så bor jag verkligen i Stockholm - inte 40 minuter utanför.
Nu är jag bara sjukt taggad, och sjukt nervös, över hur det ska lösa sig till hösten. Tänk om man skulle kunna lösa ett liknande läge, men med en lägenhet som bara är min. Drömmen ju!

REALITY TV
Och att det finns tillgängligt online. Jag har numera ingen TV så thank God för att det går att komma åt så mycket på nätet. Ärligt talat så skäms jag lite över alla skitprogram jag ser på, men både Paradise Hotel och Ex on the beach är mina totala guilty pleasures.
Ja, det är totalt hjärncells-dödande. Men med tanke på hur mycket som konstant pågår i mitt huvud för tillfället så är det så otroligt skönt att bara starta ett avsnitt, låta idiotin ta plats där uppe och ärligt talat (och hemskt nog) känna mig lite bättre över mig själv. Kan ni förstå vad jag menar?

Hur mycket älskar vi inte min våriga topp??

NYA KLÄDER
Jag är verkligen helt förälskad i det här vårmodet som är! Och efter att ha rensat garderoben ordentligt i och med flytten (guu vad mycket gammalt och tråkigt jag hade. Skojar inte när jag säger att en stor del var kvar sen jag gick i grundskolan...) så finns det gott om plats att fylla med härliga plagg.
Jag vet att det låter löjligt, men jag är en utav dom som blir lycklig utav materiella grejer. Till en viss punkt. Men det är verkligen något visst med att öppna upp garderobsdörrarna och se en sån otroligt fin blus som min nya ifrån NA-KD ↑ hänga där innanför. Eller den känslan när man precis har hämtat ett nytt paket och ser plaggen ramla ur.
Sad but true! Matilda loves her clothes!

SOLSKEN
Fågelkvitter. Värme. Vårfeeling!
Jag vet att jag är långt ifrån den enda som blir lycklig utav det här otroliga vädret som är. Det är liksom omöjligt att bli något annat. Dessutom säger klart.se att det bara ska bli bättre och bättre (var det någon som sa 17 grader på Fredag?? Woop woop). Så snart kan man förhoppningsvis börja gå i kjolar, klackar och tunna jackor. Som jag längtar!

Vad blir du lite extra glad över just nu?

#nouwoutfit

Gillar

Kommentarer

Jag önskar dig allt gott 😊
www.henrikolsson.eu
Matildaberlin
Matildaberlin,
Ida,
Så underbart inlägg och så fina bilder på dig, så fin outfit!! Helt underbart att våren är här, hoppas att den stannar tills sommaren kommer!! 😃 kramar<3
idanilssonphoto.se
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men åh! Tack fina! och verkligen!! Det hoppas vi verkligen på <3
nouw.com/matildaberlin
Msindependent
Msindependent,
Åh, jeg elsker slike innlegg! Det bare sprer positivitet! Stå på fine deg, ønsker deg en fantastisk påske 💖
nouw.com/msindependent
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men åh! Tusen tack vännen! Och detsamma <3
nouw.com/matildaberlin
lindajanssons - fashion,
vackra människa!💫
lindajanssons.com
Matildaberlin
Matildaberlin,
Linnéa,
Åh sååå härligt inlägg 😊. Paradise hotel är ju ett måste, får panik om det missas 😂 kram finaste 🥰
linnealiebig.blogg.se
Matildaberlin
Matildaberlin,
Hahaha! Söta du <3
nouw.com/matildaberlin
tessbjork
tessbjork,
Så snygg outfit!! Håller med dig om nya kläder, och även Paradise hotell faktiskt! Jag har verkligen hatat det programmet i flera år men sen bestämde jag mig för att se första avsnittet den här säsongen. Jag hatade det då också men har ändå fortsatt titta, och nu tycker jag faktiskt att det är underhållande. Personerna känns ändå inte riktigt lika dumma som de verkade när de presenterades i första avsnittet.
nouw.com/tessbjork
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men alltså åh! TUSEN TACK fining! Och haha, kan verkligen förstå dig! Kram <3
nouw.com/matildaberlin
feliciaidachristina
Matildaberlin
Matildaberlin,
tack hjärtat <3
nouw.com/matildaberlin
celinelundqvists
celinelundqvists,
Alltså jag äääälskar Paradise Hotel! Det är så himla underhållande haha!
nouw.com/celinelundqvists
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men eller hur?? hahaha! kram <3
nouw.com/matildaberlin
artibus
artibus,
Om du är glad för solsken så ska jag då berätta för dig att du lyser minst lika starkt som solen! Förstår kärleken i nya kläder, är så fantastiskt!! Haha jag har aldrig riktigt kollat på PH osv, finns annat jag vill lägga min tid på haha. Men samtidigt så är det ju roligt, man blir ju fast ibland. Min Amanda kan man knappt prata med när hon ska kolla sina program haha... Vill verkligen se nya lägenheten när du landat och kommit i ordning!! <3
nouw.com/artibus
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men alltså finaste du! Du om någon är ju solsken! Tack för att du gör mina dagar så mycket bättre <3
nouw.com/matildaberlin
Yasmine,
Så härlig pepp! 😃 Och vad mysigt att snart få träffa familjen igen <3 Älskar att det är så mycket vår i luften nu, det gör mig glad! Kramar <3
www.yasmissy.blogg.se
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men åh! Tack fina! Och jaaaa! Sån pepp på det <3
nouw.com/matildaberlin

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin