5 saker ni kanske inte visste om mig?

I samarbete med Canea

Jag svettas när jag äter stark mat. Det kan se väldigt konstigt ut för någon som inte känner mig om vi går ut och äter någonstans. För först kan jag hålla en predikan om hur mycket jag älskar stark mat samtidigt som jag beställer en rätt med 3 chilisar. När kompisen sen klagar på att dennes "2 chili-rätt" är jättestark säger jag att jag inte känner något alls. Detta samtidigt som svetten sprutar på mig, haha!
Det börjar oftast på näsan och på kindbenen. Är det en riktigt stark rätt börjar det sen rinna vid tinningarna, i pannan och bak i nacken. Det finns faktiskt vissa rätter jag enbart köper take away på för att det blir så pinsamt på restaurangen. Kycklingen från Surfers bland annat.

Jag har haft som största dröm att driva eget. Under perioden mellan att jag slutade på gymmet och kontoret hade jag en tid när jag inte alls visste vad jag ville göra med mitt liv. Det var då jag fick drömmen om att starta eget. Speciellt fick jag inspiration från en vän som tog sitt UV-företag till nästa nivå. Genom att vara en riktig powerkvinna, entreprenör och satsa hårt på organisationsutveckling har hon idag omsatt flera miljoner, haft 4 eller 5 butiker, fått in sina produkter på lyxhotell och lyxrestauranger. Hon har verkligen skapat en hel toppkarriär av sitt lilla skolprojekt. Så coolt!
Just det ville jag också göra. Mitt problem var bara att jag inte hade en enda affärsidé, haha. Så det föll.

Jag har sålt lägenheter i föreningar där "kändisar" bor här i Stockholm. Jag har också haft några på mina visningar. Inget kontrakt för min del än, men jag har varit på kontoret när mina kollegor gjort det.

Jag äter numera lakrits. Och oliver. Och vin. Och ägg (vissa. Klarar fortfarande inte av kokt tyvärr). Jag har alltid varit en sån person som smakar allt, oavsett vad. Sen finns det mycket som jag verkligen ogillar. Däremellan lakrits som jag alltid tyckt varit fruktansvärt äckligt. Men så kom en dag, från ingenstans, där jag fick feeling, åt en och sen blev hooked.

Jag har ÄNTLIGEN bokat en weekend på Ellery Beach House! Som jag längtar! Jag behöver verkligen något att se fram emot och det här är den perfekta bokningen för det. Egentligen hade jag velat resa utomlands, men jag är inte riktigt där än. Snart så. Men i väntan på det ska jag gå på SPA på hemmaplan. Livet!

Gillar

Kommentarer

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin