5 saker ni inte visste att jag har funderat på

Innehåller affiliate-länkar

Topp HÄR // Cykelbyxor HÄR // Kavaj HÄR // Skor HÄR

Varför har man alltid problem med vad man ska ha på sig? Och varför tröttnar man helt plötsligt på dom plaggen man tidigare älskat? Just nu är jag på Betonggalan (ska skriva mer om det imorgon) och precis som alltid stod jag och grävde längst in i garderoben innan jag gick hemifrån. Jag är just nu inne i ett stadie där jag försöker att inte köpa nya grejer till varje tillställning, vilket jag annars gjort. Så jag tycker att jag borde ha en massa att ha på mig. Men nej nej. Inte ett enda plagg kändes rätt. Hur kan det va att det blir så varje gång??
(Och varför blir man alltid så sugen på att ha på sig kort och barbent när det är för kallt för det??)

Hur hanterar man det här med att ha ex? Visst har jag ett par sen jag va typ 12, men i vuxen ålder har jag inte haft något förens nu. Så frågan är: Hur gör man för att hantera det snyggt? Ska man kapa helt? Höra av sig och fråga hur läget är? Skicka julkort till exets familj? Hålla allt hemligt eller leva på i sociala medier?
Jag har verkligen ingen aning! Det enda jag vet är att jag vill göra det så snyggt som möjligt och alltid kunna luta mig mot att jag har gjort allt för att lämna som så goda vänner man kan vara.

Hur intressant är det inte hur mycket man omedvetet påverkas av alla omkring en? Exempelvis jag på gymmet just nu. På mitt gym hemma på Gotland finns vissa outtalade ”regler” om vad man har på sig och inte. Bland annat skulle jag aldrig träna i bara sport-BH och att köra BodyCombat i tights där hade känts jättefel. Men här i Stockholm är det en annan kulter (eller vad man nu ska kalla det). Tjejerna går runt i sjukt snygga, matchande träningsset, med tights och croptops/sportBHar. Och plötsligt vågar jag med göra det. Tights och croptop. Vem hade någonsin kunnat tro att jag skulle våga det??

HÄR // HÄR // HÄR

Varför har jag alltid inbillat mig att små ringar i öronen inte är min grej? Efter mycket om och men köpte jag lite spontant ett par när jag var på Nya Zeeland, och alltså wow vad snyggt det är! Sedan dess har jag använt dom varje dag och jag älskar’t!!

Ska man våga sig på en socker-detox? Svaret är nej! Egentligen skulle jag kanske behöva en då jag har kommit in i en sjukt dålig period där jag äter glass, godis eller fikabröd varje dag (vem är jag ens längre? Mvh hon som alltid BARA varit sugen på sött på Fredagar och Lördagar). Men, och här kommer det, att göra det nu är ingen bra idé. Det skulle bara resultera i att jag känner mig misslyckad och värdelös. Varför? Jo:
1. Vi kliver in i December med allt vad julbak, julfika och julmys heter. Det står på min lista att köra all in på just jul i år och inte låta den glida förbi. Ett sockerförbud skulle sätta stopp för det, och i början av Januari skulle jag hata mig själv för det.
2. Jag skulle troligtvis misslyckas. Det var det med julgodis och julfika överallt. Nog för att jag har ett riktigt starkt mindset när jag bestämmer mig för något, men till slut ställer någon fram typ en nybakad vit-choklad-och-saffrans-kladdkaka och då hade jag varit körd. Och då känt mig riktigt misslyckad.

Så att köra nu i December är bara en riktigt dum idé. Vilka är istället på att dra en i Januari??

Gillar

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin