5 saker jag vill köpa just nu

I samarbete med Vinshoppen

1. Lägenhet
As you know är jag mitt i projekt lägenhets-jakt. Jag har trivts oerhört bra i den här lilla läggan, men för det första så känner jag mig så klar här och för det andra så blir jag ju faktiskt snart utkastad så det är dags att leta sig vidare. Jag budade ju på en lägga för ett par veckor sedan (som jag förlorade) men annars har jag inte riktigt hittat något jag känt ens är intressant. Som jag längtar efter att jag gör det dock!

2. Doftljus och doftpinnar
Alldeles för många billiga doftljus, rökelser och annat skräp från min barndom har gjort mig skadad på doft-planet. Men de senaste veckorna har jag gjort en totalvändning och vill inget annat än att fylla mitt hem med alla möjliga fantastiska dofter!

3. Gräddsiffon
Inte till mig, men till mina systrar aka bagarna i familjen. Jag hade faktiskt aldrig hört talats om det här tidigare, men det är en karaff-liknande "maskin" som med hjälp av lustgas patroner förvandlar flytande grädde till vispad grädde. Samma princip som med spraygrädde. Men så kan man också göra andra vätskor, så som såser eller soppor till skum. Hur coolt?

4. Oyster tallrik från Mateus
Jag landade för ett tag sedan i att min liknande tallrik från HM Home (som är så snygg) var den perfekta standinen för en klumpig person som med största sannolikhet kommer att råka ha sönder en dyr tallrik. Men så fick jag ju ett presentkort från jobbet och har ändå kommit fram till att jag vill unna mig en. Men tror ni inte att alla är slut i vitt atm? Hur irriterande??

5. Skor
Jag är verkligen på jakt efter ett par höga stövlar, vilket verkar vara omöjligt att hitta för en med stora vader. Så jakten fortsätter. Men jag har också snöat in på Lia Leather Black boots från Flatterd. Dock vet jag att jag förstör skor till höge och vänster, så den prislappen är lite för h��g atm. Men drömma kan man ju alltid göra!

Gillar

Kommentarer

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin