5 saker jag ser fram emot

Nästa Torsdag
För då ska jag äntligen få besöka min älskade frisör Javiera. Jag har väntat i nästan en månad nu, då mitt schema och hennes lediga tider inte alls gått ihop. Men nu så äntligen!! Det enda tråkiga är att mitt hår äntligen börjar bli lite längre igen och så ska jag klippa det... Men samtidigt ska det bli så himla skönt att ta bort slitna toppar och fräscha till färgen lite.

Dagen jag får börja jobba som mäklare!
De senaste dagarna har jag flera gånger fått förklara lite hur jag tänker överlag. Det är nämligen så att jag tar liksom en milstolpe åt gången och det är så långt jag ser. Tillexempel har mitt svar på frågan Vad ska ni läsa för kurser nästa termin? varit Jag vet inte, för att i min värld har ser jag bara fram till tentan på den här kursen. När den är klar, då tar vi tag i nästa. Så när folk på sistone har frågat om jag är taggad på att ta min examen och börja jobba har mitt svar varit Jag vet inte, för just nu ser jag bara tentorna på dom här kurserna. Det som kommer efter det kommer sen.
Men efter att ha varit med på Fastighetsbyråns stora kick-off igår är jag så oerhört, oerhört taggad! Matilda, framtida kick-ass-mäklare!

VÅREN
Som jag längtar efter solsken! Som jag längtar efter att sluta vilja gå i ide varje dag! Som jag längtar efter den där sprittande och lycklig känslan man får i kroppen när man ser hela Stockholm vakna till liv. Promenader, uteserveringar, lycka!

Att resa iväg!
Som jag längtar efter att 1. boka resan (ska bara komma på var jag vill åka), 2. att få checka in väskan och boarda planet (är ju verkligen en magisk känsla), och 3. att bara få vara borta, ligga på en strand, läsa en bok, och fullkomligt njuta utav livet. Efter den här vintern behöver jag verkligen, verkligen just det!

Att Lost tar slut
Ni vet hur man har sånna där serier som man inte kan sluta se, men samtidigt bara längtar efter att man kommit till sista avsnittet så man kan se något annat? Just det har Lost blivit för mig. 1a säsongen - SJUKT bra! 2a - okej. 3e - så spårad... Som jag längtar efter att jag kommer till det där sista avsnittet.

Gillar

Kommentarer

linndossing
linndossing,
Längtar också otroligt mycket till våren!! Kram
nouw.com/linndossing
Tennare
Tennare,
Tyvärr blir det inte bättre.... Lost alltså. :/
nouw.com/tennare
Chanapha
Chanapha,
Vilka roliga planer du har framför dig <33
nouw.com/chanapha
Mammatillthea
Mammatillthea,
Så mycket spännande! så kul 🤩
nouw.com/mammatillthea
Marie,
Ja det ser man fram emot, våren och resa ja ja ja =D
sweetwordsbymirre.wordpress.com/
malinkirstine
malinkirstine,
Så jäkla coolt att vara mäklare ju???? Så glad och stolt över dig <3
nouw.com/malinkirstine
Hannas krypin,
Så grymt ju att du snart börjar jobba! Skönt att ändå kunna vara så mycket här och nu. Jag tänker alltid framåt, lite för mycket skulle jag säga. Lost har jag aldrig tittat på och tur är det. Jag kikade på 13 reasons why, tredje säsongen där de ska ta reda på vem som dödade Bryce. När jag skulle börja på åttonde avsnittet hamnade jag i en spoiler (fick veta vem som var mördaren) och tappade helt intresset.....
hannafialotta.blogg.se
malinhardstahl
malinhardstahl,
ÅH så häftigt att vara mäklare! KRAM
nouw.com/malinhardstahl
beattriicee
beattriicee,
Hahah, kan hålla med om att Lost bara går utför ju längre du kommer. Men den serien är sååå bra! Och jäklar vilka fina bilder på dig Matilda!! ❤️
nouw.com/beattriicee

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin