5 saker att släppa

Hur har eran dag varit? Har den kickat igång så bra som vi hoppades på imorse? Det har utan tvekan min i alla fall. Efter en morgonpromenad längs med Eksta-kusten stannade jag till och pratade med Mormor (utomhus på långt avstånd). Som jag saknar att kunna ge en henne en ordentlig kram alltså. Utan tvekan det första jag ska göra när allt är över! Sem har dagen rullar på med helt otroligt väder ute. Och när jag säger otroligt menar jag verkligen den. Så efter ett par timmar framför datorn drog jag ut på en löptur längs med strandpromenaden. Så himla härligt!

Klänning HÄR // Skor HÄR

För att fortsätta lite på morgonens inlägg om nu får det verkligen vara nog så känns det som en riktigt bra start på veckan. För jag är verkligen så trött på all form utav negativitet i mitt liv just nu och på den senaste tiden har det varit alldeles för mycket utav det. Så efter lite reflektion har jag kommit fram till fem saker jag, och nog vi alla, behöver släppa.

1. Människor som drar ner dig.
Tyvärr har jag insett att jag har ett par personer i mitt liv som tar så enormt mycket energi. Personer som jag i grund och botten älskar, men som på riktigt inte gör något annat än att sprida negativitet just nu. Dom är bland det första jag tänker på på morgonen, dom ligger i bakhuvudet under dagen, dom skickar sms från ingenstans som tar upp allt ens tidigare fokus - dom som verkligen bara stör. Det gör mig ont att säga det, men nej, dom har inte plats i mitt liv längre.

2. Skvaller och negativt självprat.
Okej, jag ska inte sticka under stolen med att jag kan älska att skvallra. Men för det första är det stor skillnad på skvaller och skitsnack. Och just det där sista är jag så oerhört trött på. Varför ska man behöva trycka ned andra för att känna sig bättre själva? För min För det andra är att det är så mycket roligare att lyfta varandra istället. Så släpp skitsnacket!

3. Det förflutna, så du ger utrymme för att släppa in det nya.
Alla behöver älta, men älta klart och gå vidare. Och just nu är det väl tydligare än någonsin? Den här våren blev inte alls som någon utav oss förväntade oss. Resor har ställts in, bröllop skjutits upp, folk har blivit uppsagda - världen är upp och ned. Men nu är det dags att släppa det och istället försöka göra det bästa utav situationen.

4. Sånt som stressar dig.
Stress finns i så många former. Allt från deadlines till vardagsbestyr, till självsatt stress, till koffein. Jag säger inte att ni ska sluta med kaffe, för det kommer då inte jag göra haha. Men ta en stund, reflektera vad som gör just dig stressad och hitta sen en aktiv väg för att släppa dom.

5. Idén om att du behöver imponera på andra.
DU är unik och bra precis så som du är. Jaga inte andras bekräftelse, börja med att få den från dig själv ♥️

Gillar

Kommentarer

moasimborn
moasimborn,
Johannagrahn
Johannagrahn,
Jaa bästa, bästa listan 👏🏼👏🏼👏🏼
nouw.com/johannagrahn
Emmamehrali
Emmamehrali,
Det låter helt underbart att springa vid stranden! STOR KRAM <3
nouw.com/emmamehrali
enlitenbitavmig
enlitenbitavmig,
Amen to that 🙏
nouw.com/enlitenbitavmig
Aliciasmood
Aliciasmood,
Helt rätt!❤️
nouw.com/aliciasmood
artibus
artibus,
Alltså den där klänningen ❤️❤️❤️
Super bra lista gumman, de där med att släppa folk som drar ner en. Så svårt men så nyttigt!❤️
nouw.com/artibus
josefinelar
josefinelar,
Vilken lista!! 🙏🏼❤️
nouw.com/josefinelar
Desireekujala
Desireekujala,
Låter som en helt underbar dag, längtar så hem till Sverige nu när ni vårvädret börjar komma <33
nouw.com/desireekujala
tildablanksvard
tildablanksvard,
Superbra grejer Matilda! och wow vilken fin klänning! Kram<3
nouw.com/tildablanksvard
Pia,
Människor som drar ner en och som pratar skit sållar jag bort fort i mitt flöde. Det tar för mycket energi. Stressad kan man vara ibland men planerar man bra så funkar det. Kram
www.piaw.se

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin