5 random tankar just nu

Jag insåg igårkväll att jag verkligen kan känna att träning är att ”unna mig”. På samma sätt så det kan vara att unna sig en massage eller en sovmorgon. Det är nästan lite fascinerande, haha. Att något som tidigare var nästintill högst upp på min priolista, som var mitt jobb, mitt intresse, min kärlek och min vardag nu kan vara något helt annat. Det slog mig när jag ”unnade mig” ett BodyBalance-pass. Ståendes där i salen, andandes in genom näsan och ut genom munnen, utan prestige eller prestation. Tid att bara vara. På samma sätt som jag unnade mig ett Megaformer-pass på lunchen. Underbart!

Ikväll ska jag och Rebecka hem till Lovisa. Jag har nämligen dragit ihop att vi ska köra en ”Halv 8 hos mig”. Nämen ursäkta - hur kul?? Jag skickade ut en kalenderinvite (hur vuxet? Haha) där vi ikväll ska hem till Lovisa som då får bjuda på mat, hem till mig om en månad och hem till Rebecka månaden efter det. Vi har knappt varit hemma hos varandra och vill generellt bli bättre på att också hänga utanför jobbet så det här är ju perfekt. Stort tips till er att göra detsamma!

Är det bara jag eller är vi fler som lyckas med det nästan omöjliga? Jag har under den senaste tiden hittat väldigt lite kläder jag vill köpa. Men så går jag in på HM med lite jämna mellanrum. HM = lågpris. Jag går ett par varv, hittar inget förens jag till slut ser ett plagg som jag ändå känner WOW, den vill jag ha. Jag går fram, vänder på lappen och inser att jag plockat det enda i hela butiken som ligger på 2000-3000 kr… Är det inte byxorna över så är det kashmir eller något annat svindyrt. Hur är det ens möjligt??

Det finns ett nytt crave, en ny dille i mitt liv. Granny Smith-äpplen. Mm, mm, mmm! Från ingenstans har jag gått från att äta cirka en frukt i månaden till att nu äta 2-3 äpplen om dagen. Bortsett från att det är gott, mättar bra och är allmänt trevliga, så motverkar dom också mitt sötsug. Vill minnas att en gammal kollega från gymtiden sa något om att hon alltid åt ett äpple efter maten av den anledningen. Eller så kanske det bara är något jag inbillar mig, men jag tycker det funkar.

Jag har en kollega som tidigare langat tipset om att man alltid, oavsett vilket slags abonnemang, ska ringa och fråga vad dom kan göra åt priset. Jag har ett par gånger tänkt på det, men aldrig testat. Jag tycker liksom att det som står på hemsidan att man kan välja mellan är det som ska finnas. Så nu, i och med att jag hade som mål att se över mins abonnemang, ringde jag Tele2 för att säga upp det och byta till ett annat företag. Klipp till att jag nu är kvar hos Tele2 men betalat 99kr i månaden istället för 279kr. Så Alex hade rätt, man ska fasen ringa runt och fråga vad företagen kan göra för en.

Gillar

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin