5 konstateranden en sen kväll

Sjukt nog (let’s not jinx it) så är jag inte lika sötsugen. Project comeback 2.0 är igång! Jag har visserligen ätit både en massa sött proteinpulver, kanelknäcke och liknande. Men för första gången på ett halvår har jag inte ätit godis på söndag-torsdag. Woop woop woop!!

Jag är sugen på att gå en retorikkurs, kurs i förhandling eller liknande. Jag har aldrig varit särskilt bra på att vare sig argumentera eller medla och i mitt jobb är det ju utan tvekan något jag behöver göra varje dag. Frågan är bara var man hittar något sånt. Har ni nå tips?

Å ena sidan inser hur jag mer och mer börjar sakna att ha en partner i mitt liv. Jag känner mig ensam på ett nytt sätt och längtar så otroligt efter att få ligga och kramas. Å andra sidan inser jag att det absolut inte finns plats för någon mer i min vardag när fokus just är jobb. Ta igårkväll som exempel. Jag lämnade inte kontoret förens efter 21. En partner som suttit hemma och väntat på mig hade inte direkt varit superlycklig, eller vad tror ni?

Jag tänker leva i 100%-ig förnekelse av den här väderprognosen. Nu är det faktiskt vår och då kommer jag inte gå med på att vi går tillbaka till snö och minusgrader. Nej, nej, nej. Det ska vara sol och minst 12 gradigt. Punkt.

Hur god är inte den nya NOCCOn? Eller samtliga smaker i Del Sol-”kollektionen” för den delen. Efter att ha levt på budget varianterna av energidryck de senaste åren bli det plötsligt brutalt tydligt vilken skillnad det är och som sagt, hur fantastiskt goda dom är.


Gillar

Kommentarer

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin