5 helt oväntade saker

Lördagen till ära bjuder jag er på 5 lite oväntade saker just nu

1. Varje kväll när jag har gått och lagt mig den här veckan när nu Richard har varit borta, har jag kollat på barnfilmer. Första kvällen var det Nalle Puh följt utav Bamse, efter det Horton och nu har jag plöjt mig igenom alla Shrek-filmerna, haha!

2. När jag kikade igenom min garderob för att se vad jag kan lägga upp på en Bloppis här på bloggen (håll utkik, för den kommer!) insåg jag hur sorgligt mycket splitter nya kläder jag har. Det är sååå många plagg där lapparna är kvar, som bara har legat längst ned i lådan, eller hängt på en galje och sett fint ut. So sad!! Så jag hoppas verkligen att dom hittar nya hem nu när inlägget kommer upp =)

3. Trots att vi har varit tillsammans i 4 år slutar Richard inte att överraska! Tro det eller ej, men postern över våran säng med citat är hans val, inte mitt!

4. Jag gillar flowet i Stockholm! Som utomståede, typ som Gotlänning, får man lite lätt panik över hur stressade alla verkar vara. Folk halvt springer överallt, alla har sin väg frammåt och bara kör. Men jag gillar det! Jag har alltid varit en sån som går snabbt. Oavsett om jag är ute och promenerar själv, med någon annan eller om jag är påväg någon stans så går jag fort. Så att här bara kunna göra min grej samtidigt som det är det normala flowet, är så underbart!

5. Jag har inte druckit NÅGOT koffein idag! Inte den minsta droppen. Och jag tror inte riktigt att ni förstår hur stort det är för mig! I vanliga fall dricker jag mellan 1-2 koffeindrycker (I know, inte bra!), grönt te och kaffe på det. Hehe! Så dagens mest oväntade måste nog vara just det här!!

Update - det sprack igårkväll... En dag utan koffein funkade tydligen inte

  • Postad i: Listor

Gillar

Kommentarer

johnssons
johnssons,
Så fina tavlor!<3
nouw.com/johnssons
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men eller hur?? =) Kram <3
nouw.com/matildaberlin
Amanda,
Nummer tre var bara så gullig att läsa 😍
amandalarsson.nu
Matildaberlin
Matildaberlin,
HIhi! Men åh! Tack sötaste <3
nouw.com/matildaberlin

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin