5 från idag, 2 mattips och 1 magisk kvinna

Hej hjärtan! Söndag kväll alltså. Jag har precis kommit hem från gymmet och väntar på att min älskade syster när som helst ska knacka på dörren. Hon ska på konsert imorn så då passar hon på att komma och krascha lite hos mig - vilket jag älskar!

Eftersom att Veckans lista publicerades imorse så hann ju inte riktigt dagens tankar komma med. Därför kommer här 5 helt random från idag.

Det är verkligen galet hur påverkad jag kan bli av vädret! Från det att jag gick utanför dörren igår morse och möttes utav ett grått dis som sen övergick till regn som höll i sig hela dagen, så blev jag jättedeppig. Vi snackar till den grad att jag liksom gick runt med en stor ångestklump i magen utan att ha en aning om varför. Så himla tråkigt med tanke på att jag försökte peppa till inför gasquen.
Jag och Sofia sa det idag när vi åt lunch, att det hade typ tusen gånger hellre fått vara sånt väder idag när vi ändå bara skulle sitta inne och plugga.

Det är verkligen något speciellt med Mammor! I alla fall min, för hon är typ magisk. Jag har ingen som helst aning om hur hon gör det men varje gång jag på något sätt mår dåligt kommer det ett sms från ingenstans med en liten kärleksförklaring eller något peppande. Och igår var inget undantag. Mitt när jag satt där med klumpen som bara växte sig större i magen sa det pling i telefonen. Jag säger så det - magisk!

Jag har fått eksem, eller något annat slags utslag i hela ansiktet. Nej FY säger jag bara. Det har sakta med säker slagit ut under dagen. Imorse hade jag inget (mer än ett par finnar som trillskas med mig), innan jag gick till gymmet hade jag lite småprickar och rodnad, och nu sitter jag här med röda utslag i större delen av hela facet. F life!

Två mattips coming up! Nummer ett är väl egentligen inte mat (okej, inte alls), utan det är Breyers Delight. Har ni smakat den? Såååå god glass! Jag passade på att springa iväg och köpa en när jag skulle sitta och plugga hela eftermiddagen (tyckte jag helt klart var värd det, haha) och jajamensan, hela tog slut.
Tips nummer 2 är Keldas Tex Mex Soppa. Världens enklaste och så sjukt god middag (som jag precis ska ställa mig och laga). Gör såhär: Häll soppan i en kastrull, ha i färs (stekt köttfärs, fryst vegofärs eller liknande), ha i en burk majs, koka upp och servera. Så enkelt och så sjukt gott!

Äntligen har jag bokat klipptid! Jag vet inte om jag har berättat det här, men min älskade favoritfrisör har bestämt sig för att flytta hit till Stockholm. Den lyckan alltså! Hon är den enda jag litar på till tiotusen procent när det gäller mitt hår. Så jag har bokat en tid, sagt att jag vill behålla så mycket längd som möjligt (jobbar fortfarande stenhårt på att växa ut det), men annars får hon helt och hållet fria händer att klippa, färga och styela. Längtar verkligen sååå!

Gillar

Kommentarer

myjjohansson
myjjohansson,
Mammor är bäst, och jag håller med dig; de har någon magisk förmåga att känna på sig när det där lilla smset med kärlek behövs lite extra🙏🏼❤️
nouw.com/myjjohansson
Ellieb
Ellieb,
Låter ingen vidare med utslagen, fick något liknande för ett år sedan. Tips med kortison av alla slag, kanske nån form av eksem? Och gör inte mitt misstag, vänta för länge med att gå till doktorn ifall det blir värre❤️
nouw.com/ellieb
happyM
happyM,
Åh som jag håller med dig, mammor är magiska ❤️ Kram
nouw.com/happym
artibus
artibus,
Mysigt med syster mys! Är det inte stress utslag?❤️
nouw.com/artibus
linndossing
linndossing,
Mammor alltså, dom lyckas alltid vid precis rätt tillfälle!! Soppan lät väldigt god <3 Kram
nouw.com/linndossing
Lillymihlte
Lillymihlte,
Åh vilka fantastiska tips du bjuder på vännen, soppan måste jag prova! Det hör ju verkligen hösten till, stor kram snäckan! <3
nouw.com/lillymihlte

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin