5 från idag

Jag har sagt det förut, men jag säger det igen: Jag är så otroligt tacksam över mitt nya jobb! Inte bara för att jag äntligen får göra det jag kämpat med i 3 år för att få bli eller för att jag har fantastiska kollegor, utan för att jag också har världens bästa chefer! Jag har aldrig haft några som så genuint bryr sig om ens välmående. Ta bara imorse. Vi hade en snabb veckoavstämning och jag fick frågan Vad var utmanande och vad kändes bra under förra veckan? Jag svarade, utan någon tyngd bakom det, att det hade varit lite överväldigande och skulle fortsätta vidare för att svara på vad som gått bra. Men i samma sekund jag yttrade orden såg jag hur hennes ögon switchade från nyfikenhet till oro, med sån kraft att jag nästan började gråta. Hon brydde sig verkligen! Jag har aldrig varit med om något liknande och är så otroligt tacksam för att jag hamnat just här!

Idag har varit en bra mäklardag! För att fortsätta på det spåret. Hela förmiddagen var rätt så tung, men efter samtalet med min chef (som tog nästan 2 timmar istället för de 20 min jag hade räknat med) fick jag en nytändning. Så efter lunch matade jag samtal. Jag har på riktigt ringt från 13-18:30 när jag sa att Nej Matilda Berlin, nu får det räcka för idag. Jag kan btw förstå de mäklare som blir nästintill arbetsberoende. För trots att jag nästintill bara fått höra svaret Nej så hade jag utan tvekan kunnat fortsätta ringa i flera timmar till. Dock var jag tvungen att springa iväg för att hinna till Rusta innan dom stängde för att köpa en fläkt. Såklart var det fel på deras lagerstatus på hemsidan, så ännu en kväll är jag fläktlös... MEN! Jag sprang förbi en affär som var stängd, men som ligger precis vid kontoret där dom säljer golvfläktar till riktigt bra pris. Så ett besök där blir det imorgon.

Det har också varit kändis-spotandets dag. Jag såg bland annat Moa Mattsson gå förbi utanför kontoret (jag gissar att hon hade varit och tränat Megaformer på The place) och Bianca Ingrossos kille som var ute med hundarna. Eller jag tror det var han i alla fall. Ville inte direkt glo, så jag kan ha haft fel. I sånna fall ångrar jag att jag inte jagade efter för han var fasen snygg i alla fall, haha!

Kan vi ta en tyst minut för vattenmelon? Nog för att min matlåda med spagetti och köttfärssås satt fint, men när min chef kom in med denna 👆🏼 tallrik så var jag halvvägs ute genom dörren och inne på ICA. Alltså mm-mm-mm! Vill ni btw ha ett tips på mitt absoluta favorit grill-tillbehör? Tärna ned små bitar av vattenmelon och blanda med sweet chili och mynta. LIFE!

Jag är faktiskt riktigt taggad på morgondagens BodyPump. Nog för att jag alltid tyckt att det är kul att köra något pass här och något där, men aldrig hade jag kunnat tro att jag skulle inför något i stil med Tisdags-pumpen. Och allra minst klockan 07:00. But here I am! Nytt år, nytt liv, nytt jag - typ, haha!

Gillar

Kommentarer

MARREEKHOLM
MARREEKHOLM,
Hoppas du får en grym vecka 😊❤️
nouw.com/marreekholm
Frulindhamn
Frulindhamn,
Vad fantastiskt med en sån chef, vilken lycka ❤️
nouw.com/frulindhamn
tildablanksvard
tildablanksvard,
Så härligt att höra att du trivs så bra på ditt jobb och dessutom ha en chef som genuint bryr sig också! Kram
nouw.com/tildablanksvard
jenniferliindqvist
jenniferliindqvist,
Vattenmelon är ju så jävla gott! Riktigt roligt att höra att du trivs så bra på jobbet också, kramis <3
nouw.com/jenniferliindqvist
happyM
happyM,
Åhhh nu fick jag ju ett galet sug efter vattenmelon hihi ❤️ Kram
nouw.com/happym
Amiyas
Amiyas,
Åh vattenmelon och fetaost är livet!!!!
nouw.com/amiyas

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin