5 från idag

Jag och kameror - inte riktigt där än. Jag jobbar på att försöka få till nå bilder, men nej än så länge är det verkligen mobilen som är min absoluta go to. Hur gör man ens för att få det att bli som man vill? Och svåraste är ju att det ser nästan bra ut i kameran, funkar vid redigering i mobilen men så blir det inte alls bra på datorn... Men jag kämpar på!

Ett av helgens stora todo’s är att pickla rödlök. Jag vet inte varför men jag har världens crave på det just nu. What’s up med alla dom här craven på sistone?? Är ju nästan så man hade kunnat tro att jag var gravid, haha. Anyways så sökte jag upp hur man gör, och det är ju verkligen hur enkelt som helst. Rödlöken är inhandlad, så nu kör vi.

Torsdagar är numera livet alltså! Det känns så dumt att skriva det här om och om igen, men jag älskar verkligen mina vänner så mycket. Och att en vardag, mitt i veckan, äta middag tillsammans och sen gå till pubben - nej, det är verkligen livet!

Jag har hittat en ny favorit - läppscrub! Jag har alltid tänkt att vad tusan ska man ha det till? Men efter att vi fick en på @artibus event så har jag verkligen gått och blivit kär i det. Det kommer utan tvekan vara räddningen för mina torra vinterläppar!

Båda PMen är nästintill klara! Hör ni hur fantastiskt underbart det är?? All panik inför det är snart över, så ikväll är det dans på Oasen som gäller! Att det sen väntar muntliga presentationer är en annan femma. Men den ångesten tar vi imorgon istället.

Gillar

Kommentarer

mathildahogbergs
mathildahogbergs,
Tror du kommer få superfina bilder på kameran också!
nouw.com/mathildahogbergs
evelinarou
evelinarou,
Asså så roligt att du vann denna kamera! Är säker på att du kommer att ta massa fina bilder med den 😃 <3
nouw.com/evelinarou
Karolinee
Karolinee,
Måste bara fråga vart dina snygga beiga byxor är ifrån ? 🥰🥰 super kul att du vann ju! <3
nouw.com/karolinee
artibus
artibus,
Håller verkligen med dig med kameran, jag tar bilder med telefonen och redigerar via telefonen. Jag har inte ens något jag kan redigera med på datorn, inte laddat ner nått. Äger en super bra system kamera men den ligger totalt urladdad nere i källaren. Vill också bli bättre på att ta bilder med kamera, du får verkligen kämpa på och en ärlig åsikt sen om det behövs eller ej, kan du vara min försökskanin haha.
Vad roligt att du uppskattade läbbscrub, jag ääälskar den! <3
nouw.com/artibus
MARREEKHOLM
MARREEKHOLM,
Vilka snygga kläder 😊❤️
nouw.com/marreekholm
Linnealiebig
Linnealiebig,
Maria
,
Hej Matilda! Läs instruktionsboken ordentligt, det tjänar du massor på. Då får du ett hum om de olika inställningar som finns på just din kamera. Sedan kan jag tipsa om moderskeppet.se de har massor med onlinekurser för oss som gillar att fotografera. Ett bra redigeringsprogrammet är Photoshop Elements, det är en lillasyster till stora Photoshop. Hoppas detta hjälper dig litegrann. Är det något mer du undrar över får du gärna maila mig. Kram Maria (som hade bloggen gairamsbilder tidigare)
Emmamehrali
Emmamehrali,
Håller med dig helt! Jag köpte en kamera i somras men jag har inte blivit vän med den riktig än! Det blir ofta att mobilen åker fram ändå men jag ger inte upp!!! 😃 <3
nouw.com/emmamehrali
linndossing
linndossing,
Läppscrub är så jäkla bra! Får sååå torra läppar på vinter, så goodiebagen var fantastisk! Kram
nouw.com/linndossing

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin