5 för en underbar Fredag

Happy Friday huns! Den här lyckan utav att vakna till vår-pepp alltså! Det i kombination med att det är just Fredag (inte för att det egentligen spelar någon som helst roll i min värld längre, haha) är ju bara oslagbart. Eller vad säger ni?

Som ni märker är jag verkligen på riktigt bra humör. Jag ska precis ge mig ut på en löptur innan det blir mysfrulle och sen fullt fokus på C-uppsatsen. Jag tänker att om jag kör ett riktigt ryck och känner mig riktigt produktiv så kommer kvällen bli så mycket härligare. Fullt fokus och sen 110% relax. Nej, jag har en riktigt bra känsla inför den här dagen. Så jag tänkte dela 5 punkter för hur vi kan göra den ännu lite bättre =)

1. Ordning och reda
För mig gör det så otroligt mycket att ha ordning runt omkring mig. Är det stökigt blir min hjärna kaos, så att kliva in i ett rum där allt är på sin plats är för mig lika med harmoni. Så lämna inte disken framme, kasta inte kläderna i en hög, lämna inte sängen obäddad. Det går så snabbt att ta hand om saker om man gör det på en gång, so do!

2. Unna dig något från ditt lokala ställe ikväll
Både du och jag vet att vi kommer äta något slags Fredags-gotte ikväll (right?). Hurvida det är en extra god middag, godis, fika eller kanske en drink - vad vet jag. Har du möjligheten, gör då gott och stötta dina lokala. I dessa tider är det så många som går på knäna. So do good, eat good, feel good!

3. Selfcare
Som jag har nämnt innan så har jag under de senaste dagarna snöat in på området hudvård, och alltså, jag ÄLSKAR det! Så passa på att ta lite tid för selfcare. Sätt fötterna i ett fotbad, måla naglarna, smörj in benen, njut utav din kvällsrutin. Gör det som får dig att känna dig sådär härligt fräsch inifrån och ut.

4. Njut utav vädret
Det borde nästan vara olagligt att stanna inne dagar som dessa (okej, inte under karantän-tider, but you get it). När solen skiner så här underbart så är det ju bara ett måste att gå ut och suga upp alla D-vitaminer man bara kan.

5. Sprid kärlek
Från ett själviskt perspektiv: Tänk på hur bra man mår utav att göra någon annan glad.
Från ett osjälviskt perspektiv: Nu om någonsin behöver vi sprida all kärlek vi bara kan. I vanliga fall hade jag uppmanat er att göra en bra sak, men inte idag. Nej, idag utmanar jag er att göra bra saker varje chans ni får. Let's spread some love!

Ha nu en underbar Fredag <3

Gillar

Kommentarer

Johannagrahn
Johannagrahn,
Hoppas att vädret blir lika ljuvligt idag som igår! <3
nouw.com/johannagrahn
Netti Starby ,
Jag gillar inte heller när det är kaos runt omkring mig och ikväll ska jag och barnen unna oss med sushi! 😃 Kramis
starbys.se
linndossing
linndossing,
Så himla viktig punkt i slutet. Jag försöker skriva allt fint jag tänker om en person till just den personen, det gör verkligen så himla mycket! Kram
nouw.com/linndossing
MARREEKHOLM
MARREEKHOLM,
Hoppas du får en fin dag finis ❤️ Kram
nouw.com/marreekholm
dks
dks,
Fint innlegg 😊 Nr 5 er kjempe viktig! Ha en fin dag <3
nouw.com/dks
celinelundqvists
celinelundqvists,
Åh och här spöregnar det i vanlig ordning 😟 Annars tänker jag ta efter av allt haha!
nouw.com/celinelundqvists
sarahlinnsliv
sarahlinnsliv,
så bra sätt att starta sin helg på, hoppas du får en fantastisk fredag! kram finis <3
nouw.com/sarahlinnsliv
Emma Engström,
Vilket himla fint och härligt inlägg, perfekt att få läsa och få en massa tips ifrån! Tack vännen och ha en jättebra kväll <3 KRAM
nouw.com/emmaengstrom

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin