5 år tillsammans - är livet perfekt?

Jag och Richard har varit tillsammans i 5 år. Hör ni hur sjukt det är? F - E - M år!
När jag berättar det för mina vänner kan jag få höra saker i stil med att wow! Ditt liv måste ju vara perfekt! eller Om ni har varit tillsammans så länge så kan ni ju aldrig bråka. Jag och mitt ex bråkade ju hela tiden, så det finns ju en anledning till att han är mitt ex.

Men sanningen, den som allt för sällan visas upp i sociala medier, är att vi såklart har våra toppar och dalar. Highs and lows. And so on.
Under julen var det fantastiskt! Att få vara lediga tillsammans, inte ha så många måsten och bara kunna mysa runt i långkalsonger tillsammans om vi hade velat. Richard var otroligt kramig och gosig (vilket var underbart) och jag var inte ute och flängde, utan hade mer tid för oss

Klipp till att vi igår tillbringade rätt så exakt två timmar med att stå och skrika på varandra. Från 12-14 gjorde vi på riktigt ingenting annat...

Alla ni som har haft en parter, eller egentligen någon slags relation, lite längre vet exakt vilken fight det är. Den som började med en liten sak (igår: att passet jag skulle gå på blev inställt vilket f-ade med Asperger delen av min hjärna och resulterade i att ett felord från Richard fick mig att explodera) fortsätter sen in i alla fighter man någonsin haft. Vem som tömmer och vem som inte tömmer diskmaskinen, att jag tränar på kvällarna, att Richard gillar att ligga och slappa på soffan, att jag inte gillar att ligga och slappa på soffan, vem som ska laga mat, våra olika syner på ekonomi, yada yada yada.
2 timmar tog det innan vi basically insåg att vi inte ens visste vad vi bråkade om och att det kanske var dags att lägga ned.

Så nej, bara för att man varit tillsammans länge så är förhållandet inte perfekt. Men samtidigt - hur tråkigt hade det inte varit om vi aldrig någonsin bråkade? Om vi aldrig hade några toppar eller dalar? Om allt bara var samma?

Det viktiga är bara vad man gör efter åt. Mamma säger att man aldrig ska gå och lägga sig som ovänner.
Så efter en tur till gymmet för min del för att göra utlopp för min överskottsenergi, och lite tid på soffan för Richard för att vila upp sin brutala träningsvärk, lagade vi ihop en riktig tacomiddag.
Den + soffan + Några avsnitt av Last man on earth + en massa godis och glass = ett riktigt bra avslut på en Lördag!

Gillar

Kommentarer

jonnawasserfaller
jonnawasserfaller,
Grattis till fem år! ❤️ men klart man bråkar. Konstigt annars. Jag och min pojkvän har varit tillsammans i sju år och visst att man kanske inte bråkar speciellt ofta men när det väl händer är det alltid om såna töntiga saker som egentligen inte spelar någon roll!
nouw.com/jonnawasserfaller
Matildaberlin
Matildaberlin,
Tack snälla! Och hahaha, ja jag förstår verkligen den känslan!! Kram fina <3
nouw.com/matildaberlin
Jasmine,
Jag uppskattar att du visar upp en nyanserad bild av din vardag. Det här med relationer är ju verkligen något som inte är konstant. Ni verkar ha det fint ihop. Glad att ni tillslut "gav upp" och kunde backa var och en för sig för att senare ha en mysig kväll tillsammans. 😊

Svar: Tack så mycket för din kommentar!

Kram
rosanatt.blogg.se
Matildaberlin
Matildaberlin,
TUSEN tack finaste du!!! STOR KRAM <3
nouw.com/matildaberlin

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin