5 anledningar till att livet är awesome just nu

1. Vi fick ÄNTLIGEN resultaten på våra juridik-tentor idag. Egentligen är det en gräns på att de ska rättas inom 3 veckor, idag är det 4,5 sen vi skrev dom. Så förstå irritationen. Men äntligen kom dom, and I nailed it! Ett A! Och ja, jag tänker skryta lite för jag kämpade verkligen för det.
Dessutom fick jag höra att min otroliga lillasyster fick grymt bra betyg på mitt matteprov med, så som hennes personliga mattelärare känner jag mig sjukt stolt över henne!

2. Jag skrev klart PM nummer 1 idag! Okej, egentligen inte helt för det är fortfarande lite som skall småfixas. Men i det hela stora är det klart, vilket betyder att jag har krigat ihop det på 3 dagar. Go me!

3. Vid lunch var jag på gymmet och körde ett grymt BodyCombat-pass! Ni vet den där magiska känslan när man känner sig riktigt stark? Den när man kan ta i lite extra och pusha sig själv lite extra hårt? Den där man dessutom går därifrån sjukt svettig och helt slut, men ändå med så mycket mer energi än man hade innan? Precis den fick jag uppleva idag! Bättre Fredags-pass kan man verkligen inte be om!

4. Jag inser bara mer och mer hur mycket jag älskar min livssituation just nu, och mer och mer hur mycket jag älskar Stockholm! När någon frågar hur jag mår kan jag genuint svara att jag mår bra. Typ som idag när en vän kom förbi Espresso House och gav mig ett väldigt välkommet avbrott i PM-skrivandet (också något med min situation jag älskar - att jag får ett större kontaktnät och fler vänner för var dag som går). Då kom vi in på både hur jag mår och det faktum att jag ska bo kvar här i Stockholm efter att jag pluggat färdigt, och jag kunde genuint och lyckligt säga att Jag mår verkligen bra! och Ja, jag trivs så sjukt bra här!

5. Dom hade specialpris på läsgodis i affären. Så ikväll är det jag, godispåsen och Netflix som gäller!

Gillar

Kommentarer

LindaLinnros
LindaLinnros,
Härlig lista! 😃 Och bra jobbat på provet! 😃
nouw.com/lindalinnros
cinalaurla
cinalaurla,
Bra jobbat 😊
nouw.com/cinalaurla
enlitenbitavmig
enlitenbitavmig,
Så himla underbart att läsa! You go girl! 💪❤
nouw.com/enlitenbitavmig
sarasara
sarasara,
Grattis! 😃
nouw.com/sarasara
Linnealiebig
Linnealiebig,
Men åh, man kan ju bara älska en inspirerande tjej som dig 🤩👌🏻
nouw.com/linnealiebig
happyM
happyM,
Åh men alltså såååå undebrart ❤️ Ha en underbar helg finis ❤️
nouw.com/happym
Lillymihlte
Lillymihlte,
Underbart att läsa vännen, som du krigar! Väl Rd den där godispåsen 🍭🍬❣️
nouw.com/lillymihlte
linndossing
linndossing,
Blir så himla glad av att läsa detta alltså ❤️ Kram
nouw.com/linndossing
Angelica,
Men HUR grym är inte du som fick A på tentan??!
angelicawahlin.se
Mirre,
Grymt jobbat med tentant,
sweetwordsbymirre.com

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin