4 produkter som räddar din hy

Innehåller affiliate-länkar

Det är nog bara att acceptera - Jag har gått och blivit en sån där allergisk person... Har alltid varit så glad över att kunna svara Nope, inte en enda en när folk frågat om allergier eller matpreferenser eller liknande. Men den eran är nog över. Kommer ni ihåg när jag hela mitt ansikte svullnade upp (Mitt liv är skit - bilderna jag aldrig vågat visa)? I Söndags hände det igen efter att ha använt en ny ansiktspeeing... Inte lika illa som då, thank God, but still. Med 99% säkerhet är det alltså något kemiskt ämne jag reagerar på, så imorgon ska jag till doktorn och reda ut det.

Och dessutom, utöver ögonsvullnad, fick jag utslag i hela ansiktet. Typ som små, små vätskeblåsor som sen övergick till rodnader, blämmor och finnar. Först tänkte jag att huden bara behövde vila, men efter 3 dagar utan någon skillnad gjorde jag en hail Marry och vände mig till mina favoritprodukter. Och tro det eller ej, men över natten la sig allt. Helt sjuk! Så nu tänker jag tipsa er om dessa - för dom är verkligen fantastiska!

REN Supersize Glycol Lactic Radiance Renewal Mask

Jag dööör lite för den här! Först tänkte jag att jag absolut inte skulle röra den, för inte vill man peela ett redan peelat ansikte. Men den här är grym att ha på bland annat solbränd och skadad hy, så jag bestämde mig ändå för att köra på den, vilket var lika med ett riktigt bra beslut. Smörj in ansiktet med ett tunt lager, vänta 10 minuter och skölj sedan bort.
Det är inte ofta jag märker skillnad på produkt och produkt, men den här är MAGISK!

Jag såg nu när jag skulle länka den att den lilla tuben jag har är slut för tillfället, men att den stora förpackningen (SÅ VÄRD) finns HÄR alternativt kan man köpa allt i Glow one Step Routin kitet som ni hottar HÄR. Big tip på båda!

Cetaphil

Älskade Cetaphil! Alltså vad skulle jag göra utan denna?? Jag har nu använt den dagligen i snart två år och jag får på riktigt panik de dagarna jag inte har den nära till hands. Antingen använder jag den i kvälls-duschen eller så använder jag den direkt efter sminkborttagningen för att verkligen få bort alla orenheter. Och alltså - den är SÅ bra!
Så nu valde jag att använda den efter Renewal Masken för att se till att allt verkligen var borta och inte låg kvar och irriterade.

Midas Touch Revitalising Cream

Jag bokstavligt talat pressade ut de sista små dropparna (heter det droppar när det gäller en kräm??) ur min lilla prov-tub och grät cirka en skvätt efter det. För det här är min absoluta favo-dagcrème. Som sagt, märker inte så stor skillnad på produkt och produkt oftast, men här gör jag det utan tvekan. Så vill ni unna er den absolut bästa crèmen ever så hittar ni den HÄR.

SVR Laboratoires CICAVIT Crème Treatment

Sista steget var att applicera SVR Laboratoires CICAVIT Crème Treatment. Lite oväntad kanske då den bland annat kan användas till blöjutslag. Men det är just det. Den är totalt universal, sjukt skonsam och fantastisk på att vårda och återfukta. BÄSTA!

Och som sagt, dagen efter vaknade jag utan en enda finne, blämma, rodnad eller utslag. Hör ni hur bra produkterna är?? Jag såg också nu när jag var inne för att länka produkterna att det är 15% på nästintill allt hos Lookfantastic om man använder koden SKÖNHET. Så är det någon gång du ska unna din hy det bästa inför hösten så är det ju utan tvekan nu =)

Gillar

Kommentarer

artist
artist,
Schysst att det hjälpte med dina favoriter.
nouw.com/artist
Johannagrahn
Johannagrahn,
Aldrig provat Cetaphil men kanske borde göra det ☺️👏🏼
nouw.com/johannagrahn
Msindependent
Msindependent,
Åh, så fantastisk, elsker slike innlegg!! Tusen takk for de fantastiske tipsene fine du 💕
nouw.com/msindependent
mathildahogbergs
mathildahogbergs,
SimonAndersson
SimonAndersson,
Aldrig provat dem 😊
nouw.com/simonandersson
linndossing
linndossing,
Men nej vad jobbigt att du blivit allergisk, hoppas dom hittar vad det är! Men vilka tips du kommer med!!! Alla produkter verkar verkligen göra sitt! Cetaphil verkar helt fantastiskt, fattar inte varför jag inte testat det än? BRB ska köpa!! Kram <3
nouw.com/linndossing
oliviakulpakko
oliviakulpakko,
Kul att du ändå hittat produkter som funkar bra för dig! Sånt kan vara jättesvårt när man är allergisk! Kram <3
nouw.com/oliviakulpakko
happyM
happyM,
Åh men alltså dessa tipsen är guuuuld värda för mig!!!❤️ Har alltid haft extremt mycket problem med huden både hormonelt men även av produkter jag testat!!!❤️ Gick till vc en gång då mitt ena öga hade svullnat upp så pass mycket att jag bara såg rött i det, uscha!! Kram ❤️
nouw.com/happym
tuahampusson
tuahampusson,

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin