3 tankar från igår

1. Jag vet egentligen inte var det här kommer ifrån. Både med tanke på att jag hatar blixtar och att jag bara har en enda dag i veckan jag verkligen kan njuta av att vara ute i solen. Men jag kan nästan vilja att det på lördag ska vara totalt spöregn med åska och oväder utanför fönstret. Ni vet när det är sådär sommarkvavt i luften, fönstret står på glänt och man hör regnet smattra samtidigt som man burrat upp sig i soffan. Just det är en känsla jag längtar efter - trots att jag som sagt hatar åska.

2. Guys - på riktigt? Jag har varken tid eller lust att leka moderator i kommentarsfältet. Är vi inte vuxna nog att det inte skall behövas? Jag vill att min blogg ska vara ett feel-good-ställe att komma in på. Lika mycket för er som för mig. Jag accepterar absolut inte påhopp och personangrepp. Punkt.

3. Jag har precis kommit till insikten av att jag för första gången någonsin kommer att fira Midsommar på annat ställe än min älskade ö. Det var något som slog mig i söndags. Men med tanke på att jag ska utomlands veckan innan, utomlands veckan och sen bara har en enda vecka kvar innan jag ska på semester så känns det som att det kommer bli för mycket flängande. Speciellt när jag nu ska hem om en månad med. Nej, så det blir midsommar i Stockholm. Så då är frågan - hur firar man här uppe?

Gillar

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin