3 tankar från helgen

I samarbete med PGW

1. Jag kanske var världens mest negativa människa i lördags, men jag blev på riktigt ledsen över att det slutade regna. När jag vaknade på morgonen kastade jag ett öga på väderappen och såg att kloackn 10 skulle det börja regna och åska. Så jag kastade mig ut på en löptur, kom hem, duschade, drog på mig mjukiskläder och kröp upp i soffan lagom till att jag såg första blixten reflekteras i datorn. Jag älskade hur regnet smattrade utanför, kind of älskade hur det åskade (egentligen inte, för jag hatar åskan) och tänkte helt enkelt att här ska jag sitta och mysa hela dagen. Klipp till att det plötsligt blir soligt igen. Fantastiskt i sig, men inte alls det modet jag var på.

2. Jag vill skaffa en hobby. Eller egentligen inte alls, för jag har redan ett par och har verkligen inte tid för några fler. Men det är så tråkigt att svara med standardsvaret när någon undrar vad man tycker om att göra. "Jag jobbar, tränar och dricker lite vin med mina vänner." Hur mycket roligare hade det inte varit att kunna svara att jag håller på med akryl-målning, klättrar i bergen eller håller på med hembryggning av öl? Hur coolt hade det btw inte varit att bjuda sina vänner på öl man har tillverkat själv? Det är nästan så att jag funderar på om jag inte skulle beställa hem ett nybörjarkit och testa. Men bara nästan. För just nu finns inte tiden till någon ny bisyssla. Men är det någon som testat får ni gärna hojta till!Och dagen jag går i pension, då höni, då ska jag skaffa mig en riktig hobby.

3. Jag förstår (typ) att det det har cirkulerat så mycket kokain i mäklarkretsar. Enligt vad jag har hört i alla fall. Hur fasen mäklare orkade pre-corona förstår jag då inte. Vi har fått höra hur mycket vi missat i och med att vi började mäkla mitt under pandemin för i vanliga fall så är ALLA ute på fredagar (och lördagar...). Jag kan då säga att på helgerna är jag död. Att gå ut och parta finns då inte på min orkeslista. Så ja, det är väl inte helt orimligt att många kört på kokain och andra droger? Dagen corona släpper och vi hamnar där tar jag mig dock en nocco och en dans istället. Och kanske en och annan fireball.

Gillar

Kommentarer

artist
artist,

Ljudböcker har blivit en ny hobby för mig. Skaffade Storytel för ett halvår sedan och det är en bra grej att göra när man diskar eller lagar mat till exempel. Tyvärr blir det inte av att jag lyssnar så ofta som jag skulle vilja.

nouw.com/artist

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin