3 tankar en måndag: mitt favoställe i Stockholm, tinder-dejter och varför läser ni ens???

Godmorgon måndag!

... och godmorgon till er! Hur har eran helg varit? Min har varit fantastiskt bra. Eller snarare så har varje morgon börjat lite sådär för att sen vända och sluta på topp. Ta lördagen till exempel. Vaknade helt likgiltig, låg, sloken, initiativlös (ja, jag kan ha sökt på synonymer.se för att sätta ordet på känslan). Gick och tränade vilket var fruktansvärt jobbigt. Det var länge sen jag var så slut efter ett pass - vilket jag älskar! Men efter det var min energi helt slut och jag höll på att fastna, helt nedslagen i soffan. Tack och lov hade jag en dejt inplanerad med @isabylund och vi hamnade på mitt absoluta favoritställe Spesso. Och efter det vände det. Så det är precis vad jag hoppas kommer ske idag med. Det leder även in på morgonens tre tankar.

1. Nedräkningen är ett faktum.
Jag önskar att jag kunde vara en sån person som hoppar upp ur sängen och skuttar till jobbet, taggad på allt vad dagen har framför sig. Men nej. Allt jag längtar efter just nu är lite semester och nedräkningen av dagarna är ett faktum. Resan hem är inte bokad än, men jag planerar att lämna onsdag eller torsdag. Så en och en halv vecka till, that's it.

2. Jag är så otroligt tacksam mina kollegor.
Äntligen har jag ett jobb igen där mina kollegor är mina vänner och inte bara några jag träffar under mina arbetstimmar. Det är framför allt AWn i fredags (och fredagen innan det) ett bevis på. Det pratas hej vilt om tider-dejter, om livsdilemman och alla våra ups and downs (vilket är många inom vårat karriärsval). Jag är så otroligt tacksam över att jag har dom.

3. Varför läser ni ens min blogg?
Jag köper att jag hade trafik här för ett par år sedan när jag jobbade med bloggen flera timmar om dagen. Då skrev jag mer varierade inlägg, bjöd på mer inspiration, roliga listor osv osv. Dessutom jagade jag aktivt läsare hit. Idag känner jag att jag själv saknar inspirationen till att skriva något som ska inspirera vidare och gällande att jaga trafik; jag hinner ju inte ens svara på kommentarerna.... Men samtidigt är min statistik nästan lika bra idag som den var då.
Så: varför läser ni min blogg? Vad tycker ni om att läsa om? Vad ska jag skriva mer om? Dela jättegärna era tankar. Sen lovar jag inte att jag kan eller kommer att följa dom, haha, men jag vill jättegärna veta.

Gillar

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin