3 stycken sommartips

Innehåller affiliate-länkar
När jag vaknade imorse var jag verkligen helt död. Då Mamma och jag åkte en utav nattbåtarna hem (vi lämnade Nynäshamn 02:15...) så har jag väl inte fått jättemycket sömn direkt. En timme i bilen i hamnen, tre timmar ombord och sen ett par i soffan hemma. Jag kan väl inte säga att jag kände mig fräschast i världen när jag väl lyckades övertala mig själv till att starta dagen. Men det rådde jag bot på genom att äta en mysfrulle, plocka mina ögonbryn (loooong over due) och vända mig till 3 utav mina sommarfavoriter. Tre favoriter jag nu tänkte tipsa om =)

REN Supersize Glycol Lactic Radiance Renewal Mask

Det här var det första jag gjorde imorse - applicerade en mask med REN Supersize Glycol Lactic Radiance Renewal Mask (såg precis att den är på 18% rabatt, så stort tips på den!). Jag tipsade om den i inlägget om Hudvårdstips på långflygningar och har använt den sen dess, det vill säga sen jag var i Vietnam i April. Säger ju något om hur mycket jag gillar den, hihi!
Det är en skonsamt men effektivt peelande mask som är MAGISK att använda om man bränt sig i solen (skojar inte när jag säger att det typ lagt sig till dagen efter), men är minst lika bra som "vardagspeel". Efter 15 minuter med den på kände jag mig typ som en ny människa.

Leopard HÄR // Sammet HÄR // Bandet HÄR // Randiga HÄR

Schrunchies and buns

Jag är verkligen helt kär i att enkelheten att bara kunna twista upp håret på 5 sekunder och få det att se så snyggt ut. Jag menar, hur mycket rockar inte Kenza hårknuten?? Inte för att jag ens kommer i närheten utav det där, men med hjälp utav bara en liten scrunchy var den otämdja lejonmanen plötsligt en snygg frisyr.

HÄR // HÄR // HÄR // HÄR

Glow drops

Trött? Grå? Glåmig? Nej fy! På sommaren vill vi ju alla ha det där härliga glowet ju!
Antingen kan man svettas sig till det eller lägga en ordentlig make. Men om man vill vara sådär härligt och somrigt osminkad? Då är glow drops livet! Droppa i en droppe i din vanliga dagkräm när du ska applicera den, och vips ser man så mycket fräschare ut. Love it!

Psst! Såg precis att också Glow Mon Amour (som jag ÄLSKAR - tack Maja Nilsson Lindelöf för tipset!) är på erbjudande. Don't miss!

Gillar

Kommentarer

coconuttie
coconuttie,
Tusen takk for herlige tips! <3 Ha en fin dag kjære deg ❤
nouw.com/coconuttie
artibus
artibus,
Åh alla dessa hårsnoddar, så vackert!!!❤️
nouw.com/artibus
Denisealice
Denisealice,
Tack för superbra tips <3 Hört mycket bra om L'Oreals glow drops!<3
nouw.com/denisealice
adelinaadelina
adelinaadelina,
Men så bra tips! <3
nouw.com/adelinaadelina
linndossing
linndossing,
Bullen på håret blir verkligen så mycket finare med en schrunchie!!! Kram
nouw.com/linndossing
mollysvedin
mollysvedin,
Sååå bra tips <3
nouw.com/mollysvedin
Hilma
Hilma,
Alltså jag AVGUDAR Kenzas scrunchie-frisyrer! 😃 <33
nouw.com/hilma
happyM
happyM,
Så himla bra tips!!! ❤️
nouw.com/happym
Yasmine,
Så bra tips 😃 Kram
yasmissy.blogg.se

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin