3 saker som inspirerar mig

Good morning guys!

Hur var eran fredagkväll? Och har ni några härliga planer idag? Jag är så otroligt tacksam för att det är lördag, för att det betyder sovmorgon, lite ledig tid och en stund att bara vara jag. Min introverta sida har ju inte direkt fått vila det minsta den här veckan så tro mig när jag säger att jag ska njuta av lite egentid idag.

Även om det har varit full fart och otroligt mycket intryck under de här senaste sju dagarna så har jag ändå haft tid till att stanna upp och reflektera lite. Jag har så mycket i mitt liv att vara tacksam över (typ som lördagar)! Jag har så otroligt mycket kärlek och lycka i mitt liv! Och jag har så mycket som inspirerar mig till det liv jag vill leva. 3 saker som just inspirerar mig, slog mig lite extra igår:

Ella - hon inte bara inspirerar utan också irriterar mig, haha! Nejmen jag kan nog helt ärligt säga att hon är en av de absolut mest intellektuella vännerna jag har. Samtidigt som hon prenumererar på DI (frivilligt och inte bara för att man råkat missa att avsluta den efter gratis månaderna) så läser hon också Elle, klär sig oerhört snyggt, riktigt rolig, hänger med i omvärlden - och dessutom är yngre än mig.

Omtänksamma personer som gör det där lilla extra - jag ska erkänna att jag inte är bäst på det här. Tvärtom är det något som jag verkligen eftersträvar att bli bättre på. Det handlar inte om stora grejer utan att helt enkelt tänka ett litet steg till. Något så enkelt som att köpa en liten tack-present när någon stället upp eller att lämna en liten godmorgon-lapp kan verkligen göra någons dag. Och jag vill göra andras dagar.

Jag själv - först höll jag på att skriva ”om man nu får säga så”, men så kom jag på att det är klart att jag får/ska göra. Den resa jag gjort det senaste 1,5 året är verkligen helt otrolig. Jag är inte alls samma person som jag var då. Inte ens det minsta. Eller jo, jag har samma driv, målmedvetenhet, engagemang och omtanke. Men jag är också modig, social, öppen och härlig. Jag är jag och jag trivs rätt så bra i det <— och just det inspirerar mig oerhört.

Vad inspirerar er?

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,

Trevlig läsning

nouw.com/stenhagenbettan
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,

Godmorgon finaste du! Vilket otroligt härligt och bra inlägg du bjuder på en dag som denna! Så roligt att få läsa vad som inspirerar dig, det gör mig så glad att du har så mycket som inspirerar dig. Massa kramar 😊 <3

nouw.com/sofialissmyr
louisekihlgren
louisekihlgren,

Vilket härligt inlägg. Klart du ska bli inspirerad av dig själv, heja dig! ☺️

nouw.com/louisekihlgren
corneliakarlsson
corneliakarlsson,
Något som inspirerar mig är att jag, som just nu kanske lever och är som du när du var 21, och då tanken på att du kunnat utvecklats såhär, att jag också kan det!<3
nouw.com/corneliakarlsson
artist
artist,

Fantastiskt!💗 Stor Kram till dig!

nouw.com/artist

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin