3 highlights of my life

I samarbete med Körkortsskolan

Vet ni vad något utav det absolut bästa med att ha en blogg är?? Eller snarare kanske att ha en telefon? Det är det faktum att man konstant har med sig en kamera, att man konstant dokumenterar upplevelser och att man bara genom att scrolla igenom sin cameraroll plötsligt kan få återuppleva minnen man annars kanske hade glömt. Men så finns det sånna ögonblick som aldrig någonsin kan bli bortglömda. Ni vet säkert precis vilka jag pratar om. Jag tänkte att jag idag skulle dela med mig utav 3 utav mina. Hope you like =)

Studentbalen

Utan tvekan en dag jag aldrig någonsin kommer att glömma! Inte den första delen med kortege, fika och allt det. Nej, för mig var det kvällen och natten. För första gången i mitt liv hade jag så fruktansvärt kul att jag bokstavligt talat sparkade klackarna av mig, blev bubblig av bubbel och dansade på bordet. Jag hade verkligen the time of my life! Det var till den grad att jag skuttandes och sjungandes gick barfota, med klackarna i handen, rakt igenom hela Visby för att ta mig hem. Den lyckan jag kände där och då - obeskrivlig!

Dagen jag fick mitt körkort

Alla som vet, vet den känslan när man för första gången får sätta sig i bilen, helt själv, och köra iväg. Den friheten, den lyckan, den magin! Alltså jag tror nog att jag på riktigt aldrig någonsin har varit så lycklig i hela mitt liv.

Jag hade min uppkörning klockan 9 på morgonen. Paniken när dom först berättar för Mamma att det har blivit en felbokning och att jag inte ens ska få genomföra den. Jag höll på riktigt på att börja storböla! All den övningskörningen, alla dom timmarna framför datorn med att svara på körkortsfrågor online (STORT TIPS! Jag är helt övertygad om att det är vad som har gjort att jag klarat skrivningarna på första försöken de 2 gångerna jag gjort dom), all nervositet och så höll allt på att fallera mitt framför mig. Men det löste sig! Jag körde och jag klarade det!
Sen tillbringade jag HELA dagen i bilen, haha! Jag körde ut på landet, tillbaka till stan, ut på landet, tillbaka till stan, förbi en drive-thru, ut på landet, in till stans osv osv. Och den där frihetskänslan - alltså WOW!

Dagen jag spontant sa upp mig

Om någon ber mig berätta om en sak jag gjort i mitt liv så är det just det här jag kommer svara. Det var nämligen så att jag satt på ett kontor och hade ett jobb jag vantrivdes med. Jag kände hur hela jag gick sönder för var dag som gick.

Så en dag när jag satt där vid mitt skrivbord fick jag upp tanken Hur glad hade jag inte blivit om jag sa upp mig? Hur bra hade jag inte mått då? Detta följt utav tanken Så varför gör jag inte det?
Så jag reste mig upp, gick fram till min chef och frågade om jag kunde få ett par minuter med honom och inom 2 minuter från det att första tanken slog mig yttrade jag orden: Jag säger upp mig.

Väldigt spontant, väldigt oplanerat. Men livet är för kort för att göra något man vantrivs med! Håller ni inte med?

Gillar

Kommentarer

Yasmine,
Jag håller med till hundra procent! Ska börja anamma det mer och mer i mitt liv! 😊
Haha första gången jag skulle köra själv höll jag på att kissa på mig för att jag var så nervös ;p
Kram
yasmissy.blogg.se
Yasmine,
Jag håller med till hundra procent! Ska börja anamma det mer och mer i mitt liv! 😊
Haha första gången jag skulle köra själv höll jag på att kissa på mig för att jag var så nervös ;p
Kram
yasmissy.blogg.se
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men alltså åhhh! Hahahha! Hur söt är inte du?? stor kram <3
nouw.com/matildaberlin

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin