27 år av kärlek

Idag är långt ifrån en vanlig dag. Det är nämligen mina fantastiska föräldrars bröllopsdag. Den 15e Augusti för 27 år sedan (hör ni? 27 år!) sa de ja till varandra i Fröjel kyrka. I mer än 27 år har dom älskat varandra, varit varandras stöttepelare och tryggheter.
Dom är båda mina absolut största förebilder. Både i olika personlighetsdrag men också i det faktum att de efter alla dessa år älskar varandra hemningslöst och osjälviskt.

Jag är så oerhört tacksam i att jag har just dom som mina föräldrar! Så tacksam för att dom två träffade varandra, älskar varandra och har skapat tre rätt så otroliga avkomlingar (om jag får säga det själv). Från sekunden jag föddes har jag varit älskad och respekterad. Och ju äldre jag blir, desto mer uppskattar jag min uppfostran. Jag vet att oavsett vad jag råkar ut för kan jag ringa dom. Oavsett vad kommer dom stötta mig och hjälpa mig att ställa allt till rätta. Dom är min grund och mina vägvisare här i livet.
Så idag firar vi kärleken mellan två helt otroliga personer! Min älskade Mamma och min älskade Pappa! 27 helt otroliga år, genom vått och torrt vid varandras sida, och förhoppningsvis så himla många mer.

Så grattis till er, mina älskade föräldrar!

Gillar

Kommentarer

evelinarou
evelinarou,
Men åh vad fint! Grattis till de! 😃 <3
nouw.com/evelinarou
JuliaVNMelin
JuliaVNMelin,
Men.....,så fint du har skrivit om och till dom <3 kram
nouw.com/juliavnmelin

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin