25 år, rynkor och överraskad med champagne

Välkommen till 25 år Matilda Berlin! Det har nu gått en vecka sedan min födelsedag.
Känns det annorlunda? Helt ärligt både ja och nej. Såklart har inget förändrats från en dag till en annan, men jag inser mer och mer att jag faktiskt blivit äldre. Inte bara fysiskt (hej tendenser till rynkor) utan psykiskt.

Ta till exempel:

- Sakerna man önskar sig.
Inför födelsedagar och julaftnar stod kramdjur, tv-spel, pysselgrejer och annat kul på önskelistan. Sånt som faktiskt är kul i stunden att få. Nu däremot stod det: dyson dammsugare, en middag ute med tjejerna (vilket jag fick), klipp på olika träningsanläggningar (vilket jag köpte till mig själv) osv.

- Personerna i ens liv som spelar roll.
Under det senaste året har jag verkligen insett att livet är för kort för att fylla det med sådant som tar ens energi. För mig är det numera superviktigt att dom som jag hänger med skall ge mig lika mycket energi tillbaka som jag ger till dom. Vidare har jag också insett att jag måste prioritera tid och rum för just dom här personerna och aldrig någonsin ta dom för givet.

Jag insåg förresten precis att jag helt glömt att berätta om själva dagen, så det är klart ni ska få en liten recap.
Kvällen innan, när jag var på middag hos Ella och Richard, fick jag med mig ett paket tillsammans med orden Alla förtjänar en riktig födelsedagsfrukost! Ella hade alltså fixat med rå-juice, ingefärsshot, acaibowl, granola, färska bär, en supergod brödbit, en riktig födelsedags-bakelse och en massa smågotte. Hur fin är hon inte??

Självklart stod det sen jobb på schemat. Där blev jag överraskad av en klasskompis som kom förbi med en flaska champagne. Helt ärligt - blir bara mer och mer chockad över hur fina vänner jag har.

Vid 19 stängde jag sen igen datorn, låste igen kontoret och gick ned till Vau De Ville där jag mötte upp Teresia, Fanny och Ella för en riktig födelsedagsmiddag. Så otroligt mysigt!! Har ni förresten inte ätit där så måste ni fasen göra det! Deras tonfisk plateau var gudomligt god!

Jag känner verkligen en sån otrolig lycka över denna dag, mitt liv och alla mina nära och kära! Så tack, tack, tack alla som önskat mig grattis, kramat om mig eller firat mig på ett eller annat sätt. Ni är helt otroliga ska ni veta!!

Gillar

Kommentarer

sarahlinnsliv
sarahlinnsliv,

åh vad mysig födelsedag du hade, och så fint med överraskning! <3

nouw.com/sarahlinnsliv

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin