2016 i bilder 3/3Den 31a Augusti fick vi nycklarna till VÅR lägenhet! EN lägenhet som VI äger tillsammans - och min första lägenhet. Det var verklgien en sån stor dag!


Och två dagar senare åkte jag på årets stora träningshöjdpunkt - One Live i Stockholm. När jag kom hem igen hade Richard och grabbarna rivit ur hela vardagsrummet. Snacka om chock, haha!

I september var det sen min tur att fylla år, vilket firades med en massa bakat och tårta såklart. Och för att lugna er som kommer ihåg att Richard helt glömt att köpa någon födelsedagspresent till mig, kan jag bersätta att han kompencerade upp det med årets julklapp. Med råge!

Den största delen utav hösten har bestått av totalrenovering av lägenheten. Vilken kommer att fortsätta i vår, och då har vi det roliga kvar - kök och badrum...Jag har ALDRIG rest utomlands så många gånger som jag gjort under 2016, vilket jag fullkomligt ÄLSKAR! Bästa resan måste dock ha varit den till Tokyo. Ni bara måste åka dit någon gång!


Lite snö fick jag i alla fall uppleva när jag åkte med familjen till Fjällen. Där jag också trotsade min rädsla för fåglar

På vägen hem besökte vi Farmors grav för första gången! Och sen, sen var det nästan jul!


Så där har vi det 2016 i kronologisk ordning. Men jag har också hunnit med:

- Ett antal olika set med naglar. Vilka är era favoriter??

- Gått från mörkhårig till blond (för första gången sen ajg gick i 7:an)- Börjat använda kjolar, vilket jag nu fullkomligt ÄLSKAR!


Så, jag kan inget annat än att hålla tummarna för att 2017 blir minst lika bra!


Gillar

Kommentarer

Matilda Berlin,
Tack sötaste du!
matildaberlin.se
Matilda Berlin,
Detsamma finaste du! <3
matildaberlin.se

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin