2 kontrakt och 10 möten senare

Okej, den här veckan? Vad har hänt? Vad är det som händer?? Vad har jag ens gjort?

Vi kan ju börja med det självklara: corona.
Självklart vet vi alla att det inte är över, men chocken när de nya restriktionerna annonserades ut i torsdag gav mig verkligen grav ångest. Lite som en blixt från bar himmel som lämnade det svarta nedslaget i mitt bröst. Jag var verkligen inte beredd och ska erkänna att jag är lite osäker på hur jag ska hantera det.

Ni vet när dom i serier säger I’m done with dating. I’m just gonna focus on my work. Well, that’s me. Men med dating menar jag allt från dating till vänner till allt som inte är äta eller sova. Som jag skrev i måndags så har det varit total-fokus på att jobba. Så pass att jag måndag till torsdag satt på kontoret mellan 09 till 21-22. Jag har verkligen inte gjort något annat. Jo förresten, i måndags gick jag direkt från kvällsvisning hem till min syster där jag satte mig i köket och fortsatte jobba under tiden som hon ställde sig vid spisen. Hur härligt?? Så när jag väl slog ihop datorn flyttade vi över till soffan, startade PH och myste upp oss där samtidigt som vi njöt av en sjukt god mozzarella-pasta. Life!

Men ja fullt fokus jobb. Hur känns det? Bra faktiskt! Jag inser såklart att det inte är hållbart att fortsätta så, men en vecka = inget problem. Speciellt inte när man gör något som är så otroligt kul.

Har det gett resultat då? Oh ja! Målet var att boka 10 möten och jag kan sjukt nöjt säga check på den. Dessutom har jag skrivit två kontrakt. Ett skrivuppdrag och ett på Roslagstullsbacken 16. Nog för att jag är sjukt lycklig över att vi lyckades sälja den till riktigt bra pris, men jag kommer verkligen att sakna att jobba med mina säljare. Dom har verkligen varit fantastiska!

Med det sagt tar jag nu helg. I alla fall i en dag, för imorgon år det visning igen. Fingers crossed för många visningsdeltagare och en bra försäljning där med!!

Gillar

Kommentarer

tildablanksvard
tildablanksvard,

Så grym du är och så kul att det går så bra!

nouw.com/tildablanksvard
feliciaidachristina
feliciaidachristina,

Alltså blir så himla glad för att det går så bra för dig och att du tycker att det är roligt! Stor kram och njut av helgen <3

nouw.com/feliciaidachristina
sarahlinnsliv
sarahlinnsliv,

Så bra du är och omkring corona känner jag exakt likadant. Vi alla sitter i en skev situation tyvärr <3

nouw.com/sarahlinnsliv

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin